Karina Peters

Masseuse en Energetisch Werkster

Geloof in je mogelijkheden!

Hallo, ik ben Karina. 58 jaar, partner van Dirk, moeke van 3 kinderen en 7 kleinkinderen. Een warme en begripvolle vrouw. Graag deel ik de wijsheid die het leven mij heeft aangereikt. Ik kom met plezier werken om mijn unieke bijdrage aan Yavanna en aan jouw welzijn te brengen.

Mijn missie? Mensen tot diepe ontspanning brengen, zodat ze hun innerlijke bron van rust leren kennen. Wie de rust in zichzelf vindt, draagt deze vanzelf uit en creëert daarmee vrede en verbondenheid op een grotere schaal. Zo wil ik bijdragen aan een liefdevolle wereld.

 

Mijn verhaal

Als kind voelde ik me een buitenbeentje. Had het gevoel dat ik pas op termijn echt helemaal ‘op aarde’ zou zijn. Tegelijk voelde ik een beschermende aanwezigheid, die ik Michaël noemde. Later voelde ik ook de nabijheid van mijn overleden grootvader. Als tiener kwam ik graag in spirituele winkels. Ik hield van de sfeer. Kocht er boeken ‘voor later’.

Ik ben jong getrouwd; op mijn 25ste was ik moeder van 3 kinderen. Mijn tijd verdeelde ik tussen mijn job (ik werkte in een kledingwinkel in hartje Mechelen), mijn gezin, en mijn hobby’s. Ik was – en ben nog altijd – heel creatief: naaien, breien, haken, weven, dingen in elkaar knutselen, noem maar op… Ik was dus altijd druk doende, maar de vraag ‘Wie ben ik? Wat beteken ik?’ stak geregeld de kop op. Ik miste een diepe overtuiging. Vandaaruit ging ik verschillende workshops volgen (zie verder).

 

En toen…

In 2017 viel ik, na een loopbaan van 28 jaar, zonder werk. Wat nu? Ik was 55, en de vraag ‘Wat wil ik betekenen?’ was meer dan ooit aan de orde. Achteraf bekeken heeft mijn ontslag me de kans geboden om stil te staan bij wat ik écht wou in het leven. Een jaar voordien was ik gestart met de Psych-K opleiding (later ‘Live The Connection’). Naast de kernmodule volgde ik enkele meerdaagse thematische workshops. Ze gaven me een ruimer perspectief. Langzaam begon ik me bewust te worden van mijn kracht en kwaliteiten. Voordien had ik vaak plannen, maar hielden angst en zelftwijfel me tegen. Nu durf ik mijn leven vorm te geven vanuit positieve overtuigingen. Ik doe de dingen omdat ik ze graag doe, niet vanuit een ‘moeten’. Ik ben nog even aan de slag geweest in een andere kledingzaak, maar gaandeweg kreeg een droom – mijn diepe wens – steeds vastere vormen: werken in een centrum waar gezondheid, welzijn en spiritualiteit centraal staan, dát was wat ik wou. Deze droom ben ik nu aan het realiseren bij Yavanna. Ik voel al langer dat het universum je brengt wat je diep vanbinnen wenst. De kunst is om de diepe bron van wijsheid aan te boren in jezelf. Ieder van ons kan zijn leven zelf creëren… wat een cadeau!

 

Yavanna

Ik werk 19u deeltijds bij Yavanna. In de winkel help ik de mensen bij hun vragen, welke het ook zijn. Daarnaast geef ik verschillende soorten massages. Er is een mooi evenwicht tussen de twee. Mensen in diepe ontspanning brengen, vind ik heerlijk. Ik doe het met hart en ziel, en word hierin begeleid door het universum. Ook de balans tussen mijn werk en mijn gezin klopt volledig. Mijn man en familie zijn ontzettend belangrijk. Ik wil zoveel mogelijk tijd met hen doorbrengen. Aan de kleinkinderen wil ik doorgeven wat er voor mij toe doet: leven vanuit het hart, geloven in jezelf, en van daaruit je leven durven vormgeven.

 

Cursussen en workshops

Chakrahealing – niveau 1

Zelfontplooiing – Werken met het Innerlijke kind (Ahira Lucy Breesch, 2004)

Ziel in beweging (Familieopstellingen)  (Annamaria Bosmans, 2006-2007)

Droomgids (Annamaria Bosmans, 2007-2008)

Het ontwaken van de schaduwkoningin  (Ignoramus Academie, 2009-2010)

PSYCH-K – Basis workshop + vervolgworkshops (Marina Riemslagh, 2016-2017)

Chanelen  (De Maancirkel, 2017)

Live The Connection – Kernmodule + thematische workshops (Marina Riemslagh, 2017-2020)

Diverse massagetechnieken (Yavanna)

Lichaamswerk

 

Wat mensen zeggen…

“Karina heeft gouden handen.”

“Karina stelde mij op mijn gemak. De knelpuntjes in mijn rug heeft ze heel goed losgemaakt. Voor herhaling vatbaar…”

“Ik kreeg een heel ontspannende massage die heel diep ging. Een echte aanrader!”

Karina’s sessies

shiatsu_natuurlijke verzorging

Sessies

Wellness

Geniet van een ontspanningsmassage of gelaatsverzorging met spirituele tools en helende producten van Dr. Haushka.

Meer lezen >

Oorkaars behandeling door Karina

Sessies

Vuurtherapie

Twee diep ontspannende en niet alledaagse therapieen die met de kracht van vuur werken: Oorkaarstherapie voor zuivering of Moxa voor extra energie en kracht

Meer lezen >

spagyriek_heling_Yavanna

Test

Kinesiologisch testen

Op basis van je spierreacties en energie testen we welke supplementen, nieuwetijdsremedies of edelstenen de grootste bijdrage hebben voor jou op dit moment.

Meer lezen >

De rest van het team ..

Klankschaal_sounhealing_Brecht Vastesaeger

Brecht Vastesaeger

Sjamaan, Soundhealer en Instrumentenbouwer. 

“Het is allemaal heel bijzonder… soms maak ik een stuk, en blijkt het enkele dagen nadien perfect overeen te stemmen met de wens van een klant!”

Yavanna_energetisch werken_Jessica Nys

Jessica Nys

Holistisch Energetisch Werkster en oprichtster Yavanna

Stap voor stap leerde ik om spiritualiteit concreet te leven en de verschillende benaderingswijzen van gezondheid te integreren tot een zinvol en samenhangend geheel.”

Contact

Heb je een vraag voor het team? Neem contact op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.