Opleiding energetisch werker

Opleiding werken met energie | 9 dagen | €616 – €1444

Leef je volle potentie

Wanneer je een lichtwerker bent, ben je eigenlijk constant (vaak onbewust) bezig met de energie om je heen. Alles is energie en we hebben een enorme impact op onze omgeving en omgekeerd. Tijdens deze opleiding leer je de touwtjes in handen nemen. Je transformeert valkuilen in kracht en ruimt blokkades doelgericht uit de weg. Je leert alle tools om zelf dirigent te zijn over de energieën in jouw leven. Je leert ze te lezen, met ze samen te werken en communiceren, te ontladen en opladen. Dit is een prachtig groeiproces waarbinnen je steeds meer vanuit je ware zelf leeft en je intuïtie en vermogen ongelofelijk ontwikkeld.

Vraag naar het verkenninsgesprek via info@yavanna.be.

groot kristal

De opleiding is voor jou als jij:

 • Met energie wil leren werken.
 • Hooggevoelig bent.
 • Voor het collectief wil werken.
 • Merkt dat energie impact heeft op jou.
 • Vanuit liefde en compassie in het leven wil staan. Liefdeswerk wil doen.
 • Donkere energieën tegenkomt binnen jezelf, op plaatsen, bij anderen en deze wil kunnen transformeren.
 • Wil leren samenwerken met gidsen en begeleiding.
 • De energie van hemel en aarde wil verbinden. De hogere energieën vorm geven op aarde.
 • Je volle verantwoordelijkheid wil nemen voor alle informatie die jij op dit moment vorm geeft. Jouw blokkades uit de weg wil ruimen op diep niveau.

Na deze opleiding kan jij :

 • Energie transformeren van duister naar licht.
 • Communiceren met je hoger zelf, spirits en gidsen.
 • Blokkades en stress tot op diep niveau opruimen.
 • Balast opheffen uit relaties zodat ze weer vrij kunnen stromen.
 • Inzichten krijgen in dingen die totaal geblokkeerd lijken.
 • Je eigen programmatie en coderingen aanpassen.
 • Chakra’s en energieveld van anderen herstellen en opladen.
 • Huizen/plaatsen zuiveren.
 • Op afstand werken voor anderen
 • Voor je gezin en familie het nodige energetisch werk terwijl je zelf krachtig blijft (niet leeggezogen worden).
 • Helderder voelen en zien.

Waarover gaat het en wat doen we?

Alles is energie. Als mens hebben wij de mogelijkheid deze energie bewust aan te sturen en vorm te geven. Op dit punt in tijd en ruimte krijgen wij de kans ons hierin te ontwikkelen en ons volle potentieel te ontdekken en steeds meer te leven. Voel je de roep om meer te doen met je leven en ben je hooggevoelig, maar weet je niet hoe je blokkades kan transformeren en energie kan sturen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!
Je leert krachtige technieken die je toegang geven tot velden en coderingen waardoor je leven er helemaal anders zal gaan uitzien. We gaan samen op pad in een kleine vertrouwde groep. Je werkt zowel voor jezelf als voor anderen. Deze praktijkgerichte opleiding omvat heel wat lichtwerk (lees opkuiswerk…).
Nadat je de tweedaagse training ‘Basis werken met energie’ gedaan hebt (of een equivalent) en de tools hebt om je eigen energie in goede conditie te houden, kan je deze opleiding volgen.
Deze opleiding omvat de technieken van de Kernmodule van Live The Connection. Heb je deze reeds gedaan? Dan krijg je korting.
We kijken tijdens een verkenningsgesprek of deze opleiding iets voor jou is. Vraag er vrijblijvend naar. Dit gesprek kost 33 euro en wordt integraal afgetrokken van de prijs wanneer je deelneemt. Belangrijk voor deze opleiding is een heldere geest en zuivere intenties. Deze opleiding is niet mogelijk bij psychose, drank of drugsproblematiek.

Waar en wanneer kan je meedoen? 

De voorlopig laatste opleiding (want we verhuizen) in het Leuvense gaat door in Yavanna Pastoor Bellonstraat 3 3018 Wijgmaal

op 9 donderdagen van 9u30 tot 16u:

oktober 20, 27
november 10, 17, 24
december 1, 8, 15
januari 12

Prijs

€1444 /pp
Vroegboekkorting: schrijf in en betaal voor 30/9 aan €1333 /pp.
Kom je met 2 uit hetzelfde gezin dan is de prijs €1111 /pp.

Heb je de Kernmodule van Live The Connection reeds gevolgd? Dan is de prijs voor jou 828 euro. Vroegboekprijs voor 30/9 777 euro.

Sociaal tarief bij een inkomen lager dan 1400 euro voor een alleenstaande of 2200 euro gezamenlijk of je bent jonger dan 25. Sociaal tarief is 868 euro. Heb je de Kernmodule reeds gevolgd dan is het sociaal tarief 616 euro. Vraag naar de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Inbegrepen: Tweemaandelijks online terugkommoment gedurende 2 jaar

Stuur een mailtje naar info@yavanna.be om in te schrijven of voor meer info.

 

Lieve woorden

K.K.

“Leren werken met energie is je leven ECHT leren leven! Met de opleiding ‘Ontstressen’ kreeg ik meer vertrouwen in mezelf, in mijn lichaam en geest, mijn ziel, mijn energie. Hoe waardevol is deze kennis en vaardigheid wel niet! Jezelf echt kunnen zijn in je eigen kracht. Namasté.”

Wie is Jessica?

Holistic Energetic Healer_Jessica Nys

Hoi,

Ik ben Jessica Nys, holistic energetic healer en oprichtster van Yavanna: het Leuvense herbronningscentrum voor lichaam en ziel. Het is mijn passie om methodes te ontdekken die me dichter bij mezelf brengen en die kennis te delen met anderen.

Na veel onderzoek met vallen en opstaan, vond ik een natuurlijke en gebalanceerde levenstijl die mijn wereld veranderde. Ik vond magie, heling, meer energie en voelde me steeds meer in mijn ware kracht komen. Mijn inspiratie en kennis dank ik aan studies rond lichaamswerk, spiritualiteit en natuurlijke wetenschappen. Daar blijf ik me steeds in bijscholen want er is echt nog zoveel kracht om te ontdekken!

Het is mijn levensmissie geworden om die kennis te delen en zo anderen in hun authentieke kracht te brengen. Sinds 2011 help ik met Yavanna mensen op weg naar meer geluk, gezondheid, liefde voor zichzelf en het leven.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Jessica

Schrijf je in

Haal meer uit het leven met de opleiding ‘Werken met Energie’ van Yavanna Academie. Staat er nog geen datum gepland of past het even niet? Laat dan je interesse weten en we contacteren je over volgende edities.