Energy Healing

Sessie | 1 tot 1.5 u | €74 tot €107

Maak je energetisch vrij en verruim je bewustzijn 

Wil jij helemaal vrij jezelf kunnen zijn? Krachtig authentiek in de wereld staan? Je hoger doel kunnen ervaren en neerzetten? In contact zijn met de energetische wereld? Vrij zijn van belemmeringen die je niet meteen op een doorgaanse manier kan verklaren, oplossen?

Dan is energy healing zeker iets voor jou. We gaan aan de slag om je energetisch systeem te optimaliseren en te helen. Het kan ook nodig zijn je te bevrijden van stukken die je tegen houden. Die je leven op een ongewenste manier bepalen. 

Deze behandeling kan ingezet worden bij familiale of karmische belasting, energie (gedachten, emoties) die sterk blijft plakken, aura of chakra beschadiging en vervloekingen. Hiervoor zullen meerdere sessies nodig zijn in combinatie met transformatiecoaching (sessies van 1,5 of 2 uur), naargelang de complexiteit van het probleem. Dit vraagt oprechte keuzes en moed, want dit gaat over diepe stukken helen die we vaak liever vermijden. 

Energetische Healing_Yavanna

Wat is energy healing?

Tijdens deze sessies wordt er een krachtig veld neergezet dat ervoor zorgt dat we maximale hulp ontvangen van de begeleiding rondom ons. Je intentie is hier heel belangrijk. Deze zal de heling sturen, leiden en de energie mee in beweging brengen. Je gaat ontspannen liggen en ervaart het veld vol positieve energie. Je ontvangt heling, informatie en inzichten. Er wordt gewerkt met technieken vanuit reiki, shiatsu, energetisch en multidimensionaal werk. De aandacht gaat vooral naar het energetisch en emotioneel lichaam. Het fysieke lichaam zal getriggerd worden waar nodig.

Prijs

€ 74 /sessie 1 uur
€ 107 /sessie 1,5 uur met optie transformatiecoaching

Wie is Jessica?

Shiatsu_Yavanna_Jessica Nys

Hoi,

Ik ben Jessica Nys, holistic energetic healer en oprichtster van Yavanna: het Leuvense herbronningscentrum voor lichaam en ziel. Het is mijn passie om methodes te ontdekken die me dichter bij mezelf brengen en die kennis te delen met anderen.

Na veel onderzoek met vallen en opstaan, vond ik een natuurlijke en gebalanceerde levenstijl die mijn wereld veranderde. Ik vond magie, heling, meer energie en voelde me steeds meer in mijn ware kracht komen. Mijn inspiratie en kennis dank ik aan studies rond lichaamswerk, spiritualiteit en natuurlijke wetenschappen. Daar blijf ik me steeds in bijscholen want er is echt nog zoveel kracht om te ontdekken!

Het is mijn levensmissie geworden om die kennis te delen en zo anderen in hun authentieke kracht te brengen. Sinds 2011 help ik met Yavanna mensen op weg naar meer geluk, gezondheid, liefde voor zichzelf en het leven.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Jessica

Boek je sessie

Neem contact op voor een sessie Energetische Healing of doe er eentje cadeau.