Werken met energie

Basis werken met energie | 2 dagen | € 174

Haal meer uit het leven met energiewerk

Energetisch werken leert je te leven op een dieper niveau met meer invloed op wat er gebeurt. Het brengt je in contact met je hoger weten, voelen en zien om van daaruit een ver-rijkt en authentieker leven te leiden. Wil jij meer in allignment komen? Een zuiverder, krachtiger en meer liefdevol leven? Dan is deze opleiding ‘Basis werken Met Energie’ bij Yavanna Academie zeker iets voor jou!

Energetisch werken_Yavanna_Jessica

Deze opleiding is voor jou als jij :

 • Met energie wil leren werken.
 • Hooggevoelig bent.
 • Altijd ontspannen jezelf wil kunnen zijn.
 • Krachtiger en vitaler in het leven wil staan.
 • Wil leren hoe je je energie zuiver en krachtig houdt.
 • Jezelf deze twee dagen van heling wil geven.

Na deze opleiding kan jij :

 • Je energie zuiver maken en houden
 • Je energie versterken
 • Blokkades en stress opruimen
 • Een basis in werken met edelstenen
 • Je herstelt je chakra’s en energieveld
 • Energetisch testen en pendelen
 • Een basis in werken met energie
 • Veel meer ontspannen door het leven gaan
 • Hooggevoeligheid ervaren als kracht

Waarover gaat het en wat doen we?

We zijn veel meer dan enkel ons fysiek lichaam. In deze basistraining van twee namiddagen brengt Holistic Energetic Healer Jessica Nys je bij je essentie. Om zo je eigen wezen op een dieper niveau te gaan verkennen. Ze gebruikt daarvoor haar eigen unieke methode van Brain-Body-Energy work en werkt daarmee op alle niveau’s. Dit is een transformerende training waarin je vele tools leert om zelf aan de slag te gaan!
De basis van energiewerk ligt bij het versterken, zuiveren, opladen, ontladen en beschermen van jouw energetisch veld en jouw hele wezen. Hiervoor ontvang je sleutels en heling. Daarnaast leer je ook werken met pendel (of biotensor), lichaam en/of handen om energetisch te testen. Hierna kan je voelen hoe je lichaam op een bepaald iets reageert. Zo kom je te weten of iets goed voor je is of niet. Bijvoorbeeld voeding, supplementen, edelstenen, etherische olie, kruiden… Je kan ook gaan kijken naar relaties, plaatsen, je huis, keuzes die je te maken hebt. Een tool die je leven zal veranderen!
Deze workshop is ook ideaal voor mensen die merken dat ze hooggevoelig zijn. Je leert anders om te gaan met wat je voelt. Door de oefeningen te doen, leer je te kiezen wat je toelaat en wat niet.
Je leert in deze training ook alles van in de workshop ontstressen in 5′. We verbinden de kracht van lichaam, geest en het energetische. Ontdek de kracht als je al deze aspecten van jezelf inzet voor je heling en transformatie! 

Waar en wanneer kan je meedoen? 

De volgende trainingen gaan door in Yavanna in beperkte groep van max 10 personen:

op 7 en 14 oktober van 9u30 tot 16u

Nadat je deze workshop gevolgd hebt, kan je de 9daagse opleiding Werken met Energie volgen.

Prijs

€174 /pp inclusief boek en workshopmateriaal
Vroegboekkorting: schrijf in en betaal voor 30/9 aan €154 /pp.
Kom je met 2 dan is de prijs €154 /pp.

 

Lieve woorden

K.K.

“Leren werken met energie is je leven ECHT leren leven! Met de opleiding ‘Ontstressen’ kreeg ik meer vertrouwen in mezelf, in mijn lichaam en geest, mijn ziel, mijn energie. Hoe waardevol is deze kennis en vaardigheid wel niet! Jezelf echt kunnen zijn in je eigen kracht. Namasté.”

Wie is Jessica?

Holistic Energetic Healer_Jessica Nys

Hoi,

Ik ben Jessica Nys, holistic energetic healer en oprichtster van Yavanna: het Leuvense herbronningscentrum voor lichaam en ziel. Het is mijn passie om methodes te ontdekken die me dichter bij mezelf brengen en die kennis te delen met anderen.

Na veel onderzoek met vallen en opstaan, vond ik een natuurlijke en gebalanceerde levenstijl die mijn wereld veranderde. Ik vond magie, heling, meer energie en voelde me steeds meer in mijn ware kracht komen. Mijn inspiratie en kennis dank ik aan studies rond lichaamswerk, spiritualiteit en natuurlijke wetenschappen. Daar blijf ik me steeds in bijscholen want er is echt nog zoveel kracht om te ontdekken!

Het is mijn levensmissie geworden om die kennis te delen en zo anderen in hun authentieke kracht te brengen. Sinds 2011 help ik met Yavanna mensen op weg naar meer geluk, gezondheid, liefde voor zichzelf en het leven.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Jessica

Schrijf je in

Haal meer uit het leven met de opleiding ‘Werken met Energie’ van Yavanna Academie. Staat er nog geen datum gepland of past het even niet? Laat dan je interesse weten en we contacteren je over volgende edities.