Bouw je unieke

sjamanendrum

Workshop | Tweedaagse | vanaf €195 pp

Wat is een sjamanendrum?

Tijdens de tweedaagse workshop krijg je de kans om jouw unieke sjamanendrum leven in te blazen. De drum is een instrument dat al vanaf de eerste volkeren wordt ingezet voor rituelen en healing. Het is een poort naar de ziel, de zielenwereld en zielenverbinding. Het werkt aardend, verbindend en brengt je meer bij jezelf. Het versterkt je gevoel voor ritme en je connectie met de natuur. De sjamanendrum is ook heerlijk om even te ontladen en te verbinden met jezelf.

Elke sjamanendrum is anders. Dat maakt het ook zo waardevol om je eigen drum te creëren. Je gaat een proces aan, je stopt je energie en intenties tijdens het bouwen in de drum en dat maakt dat hij jouw heling zal brengen met elke slag die je slaat. Je kan de diepte en wezenlijkheid van jezelf en de spirits in je drum ervaren

Hoe maak je dat?

Onder begeleiding van sjamaan Brecht bouwen jullie een kleine drum van 35 cm of grote drum van 40 of 45 cm. Al het materiaal is voorzien. Je kan zelf de bijpassende kleuren en stofjes voor de trom en de stok uitkiezen. Je kan ook zelf stofjes meebrengen zoals een favoriete T-shirt of pull hergebruiken. Neem even contact op om te kijken of deze in aanmerking komen.

Sjamaandrum_workshop_Yavanna

Waar en wanneer kan je meedoen? 

Yavanna
Pastoor Bellonstraat 3
3018 Wijgmaal

Volgende data voor 1daagse workshops van 9u tot 18u:
18/2

Vanaf 4 deelnemers kan deze workshop doorgaan op verplaatsing.

Meld je aan via brecht@yavanna.be.

 

Prijs

€195 voor een kleine drum van 35 cm. 
€215 voor een grote drum van 40 cm.
€225 voor een grote drum van 40 cm.

De prijs is inclusief perkament huid, bouwmaterialen, thee en versnapering.
Optie om huid met haar te kiezen kost 25 tot 40 euro meer. – op voorhand te bespreken –

Lieve woorden

Peter Van Den Broucke

“Op het tweedaagse ‘Bouw Je Eigen Sjamaandrum’ maakten we unieke, persoonlijke en prachtige drums! Brecht leidde ons doorheen het proces, inclusief een korte meditatie onder begeleiding van zijn muziekinstrumenten. Het was een leuke ervaring en boeiende workshop.” 

Wie is Brecht?

Soundhealing_sjamaan_Brecht_Yavanna

Hallo,

Ik ben Brecht. 41 jaar, levenspartner van Jessica en papa van Danoran. Ik ben gefascineerd door klank en ritme. En de krachtige, heilzame werking ervan. Het is mijn passie om jong en oud bij hun zelfhelend vermogen te brengen via klank.

Binnen Yavanna breng ik soundhealing sessies. Daarbij zet ik zowel instrumenten (klankschalen, ratels, drum, native American flute, …) als mijn stem in. Wat ik doe, is een veilige ruimte creëren en precies die trillingen brengen die de cliënt(en) openen voor de ervaring van heelheid en verbondenheid. Want de tijd waarin we leven, vraagt om bewustzijnsgroei, een diep besef van waar we vandaan komen…

Ik creëer ook zelf sjamanistische- en musiekinstrumenten. Het zijn creaties die ik met veel respect, precisie, materialenkennis en toewijding maak: ratels, ‘smudge fans’, dromenvangers, juwelen, enz… 

Elke healing-sessie een unieke ervaring, zodat mijn werk zich continu verfijnt. En vanuit mijn persoonlijk groeitraject kan ik steeds meer licht, liefde en eenheidsbewustzijn in de klanksessies binnenbrengen. De laatste tijd probeer ik me ook grondiger te informeren over de wetenschappelijke achtergrond van soundhealing. Het bewijs dat klank je medicijn kan zijn, is overweldigend.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Brecht

Schrijf je in

Doe mee met de eerstvolgende workshop ‘Bouw Je Eigen Sjamanendrum’. Staat er nog geen datum gepland of past het even niet? Laat dan je interesse weten en we contacteren je over volgende edities.