Soundhealing

Sessie | 1 tot 1,5 uur | €69 tot €99

Kom in balans met je lichaam en geest

Met klankschalen, ratels, drums en zijn stem creëert sjamaan Brecht diepe trillingen die je heelheid en verbondenheid brengen in je diepste kern. De krachtige geluidstrillingen brengen de frequenties van je cellen weer in balans. Ze maken onzuiverere frequenties los, ordenen die opnieuw en brengen zo een diepe heling. Klanken hebben de kracht om door elke vorm van energiebarrière te breken, vandaar de kracht van ‘klank’ als heling van zowel fysieke als emotionele blokkades. Zo werkt soundhealing diep en helend voor je hart, lichaam en geest.

Wist je dat klanktherapie wetenschappelijk wordt ingezet voor diepe hersenchirurgie? Bekijk de reportage > van BBC.

Soundhealing_sjamanisme_Yavanna_Brecht Vastesaeger

Een reis naar je diepste kern

Stel je voor; je ligt lekker ontspannen onder een deken en je hoeft even helemaal niets. Het komende uur is voor jou. Langzaam verdwijnen je gedachten naar de achtergrond en geef je je over aan het moment… en dan kan de klankreis echt beginnen. 

Tijdens een soundhealing neemt sjamaan Brecht je mee op een reis in jezelf. De klanken openen energetische blokkades en maken spieren en spanningen los. De trillingen brengen jouw levensenergie in beweging en nodigen je uit tot een wezenlijk contact met jezelf. Het doel van deze reis bepaal jij. Je kan ervan uit gaan dat je datgene zult ontvangen waar je voor open staat en/of dat wat nodig is voor jou in dat moment. Soundhealing laat je kennismaken met je intuitie, je eigen karakter, je energie en je innerlijk licht. Een holistische manier om te helen en tot rust te komen.  

Prijs

€ 69/individuele sessie van 1 uur
€ 99 /duosessie van 1,5 uur

Kortingen voor kinderen -16 jaar
Prijzen voor groepen op aanvraag

Wie is Brecht?

Soundhealing_sjamanisme_Yavanna_Brecht Vastesaeger

Hallo,

Ik ben Brecht. 41 jaar, levenspartner van Jessica en papa van Danoran. Ik ben gefascineerd door klank en ritme. En de krachtige, heilzame werking ervan. Het is mijn passie om jong en oud bij hun zelfhelend vermogen te brengen via klank.

Binnen Yavanna breng ik soundhealing sessies. Daarbij zet ik zowel instrumenten (klankschalen, ratels, drum, native American flute, …) als mijn stem in. Wat ik doe, is een veilige ruimte creëren en precies die trillingen brengen die de cliënt(en) openen voor de ervaring van heelheid en verbondenheid. Want de tijd waarin we leven, vraagt om bewustzijnsgroei, een diep besef van waar we vandaan komen…

Ik creëer ook zelf sjamanistische- en musiekinstrumenten. Het zijn creaties die ik met veel respect, precisie, materialenkennis en toewijding maak: ratels, ‘smudge fans’, dromenvangers, juwelen, enz… 

Elke healing-sessie een unieke ervaring, zodat mijn werk zich continu verfijnt. En vanuit mijn persoonlijk groeitraject kan ik steeds meer licht, liefde en eenheidsbewustzijn in de klanksessies binnenbrengen. De laatste tijd probeer ik me ook grondiger te informeren over de wetenschappelijke achtergrond van soundhealing. Het bewijs dat klank je medicijn kan zijn, is overweldigend.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Brecht

Boek je sessie

Ontdek de helende kracht van klank en sjamanisme tijdens een sessie soundhealing bij Yavanna. 
Neem contact op voor een sessie of doe er eentje cadeau.