Vuurtherapie

Sessie | 1 tot 1.5 uur | €64 tot €94

Vuur-therapie

Sessie | 1 tot 1.5 uur | €64 tot €94

Moxa_vuurtherapie_Yavanna

Moxa

Het weldadige en versterkende effect van Moxa ooit al ervaren? Deze is vooral zalig in de koude en vochtige periodes van het jaar. Moxa is een prachtige methode om energie toe te voegen aan het lichaam. Het verdrijft koude, zwakte en vocht. Een moxastick wordt aangestoken en gedurende enkele minuten boven bepaalde punten of regio’s van de huid gehouden (niet er tegenaan!). Zo geeft het een weldadige infraroodstraling. Je voelt je na deze behandeling duidelijk versterkt en opgeladen. 

Na een zalige Moxa behandeling van (meestal) de rug, krijg je een heerlijke oliemassage die je nog dieper laat ontspannen en genieten.

 

Prijs:

€64 /1 uur inclusief rugmassage
€94 /1.5 uur inclusief ontspanningsmassage 

Oorkaars behandeling door Karina

Oorkaarstherapie

Tijdens het branden produceert de oorkaars een licht warmte-en vacuümeffect dat voor algehele relaxatie zorgt. Het verlicht je van alledaagse stress en spanning. Door de lymfestimulatie wordt je lichaam gezuiverd. Bovendien stimuleert de oorkaars de acupunctuurpunten die zich rondom het trommelvlies bevinden en die op andere manieren moeilijk bereikbaar zijn. Bij Yavanna krijg je er een heerlijke hoofd, nek en schoudermassage bij waardoor je tot nog dieper tot rust komt.

De kaarsen waarmee wij werken zijn gemaakt van zuivere bijenwas, honingextract en traditionele indiaanse kruiden. Kruiden waaronder salie, johanneskruid, kamille en 100% natuurlijke etherische oliën.

Prijs:

€64 /1 uur inclusief hoofd-, schouder- en nekmassage
€94 /1.5 uur inclusief hoofd-, schouders-, nek, rug en beenmassage 

Door de zachte handen van …

Vuurtherapie_Yavanna

Hoi,

Ik ben Karina Peters, masseuse, energetisch werkster en winkelbediende bij Yavanna. Graag deel ik de wijsheid die het leven mij heeft aangereikt. Zo breng ik met plezier mijn unieke bijdrage aan Yavanna en aan jouw welzijn.

Mijn missie? Mensen tot diepe ontspanning brengen, vind ik heerlijk. Zodat ze hun innerlijke bron van rust leren kennen. Wie de rust in zichzelf vindt, draagt deze vanzelf uit en creëert daarmee vrede en verbondenheid op een grotere schaal. Zo wil ik bijdragen aan een liefdevolle wereld.

Ik deeltijds bij Yavanna. In de winkel help ik de mensen bij hun vragen, welke het ook zijn. Daarnaast geef ik verschillende soorten massages. Er is een mooi evenwicht tussen de twee. Ik doe het met hart en ziel, en word hierin begeleid door het universum. Ook de balans tussen mijn werk en mijn gezin klopt volledig. Mijn man en familie zijn ontzettend belangrijk. Aan de kleinkinderen wil ik doorgeven wat er voor mij toe doet: leven vanuit het hart, geloven in jezelf, en van daaruit je leven durven vormgeven.

Zie ik je in Yavanna?

Groetjes,
Karina

Boek je sessie

Neem contact op voor een helende sessie Moxa of Oorkaarstherapie.