Kinesiologish testen

Test & aankoopbon | 30 minuten | €34

Kinesio-logish testen

Test & kortingsbon | 30 minuten | €34

Kom te weten welke steen of supplement jij nodig hebt

Er zijn zoveel stenen, kruiden en supplementen. Als je erover leest, lijken ze bijna allemaal wel iets goed voor jou te kunnen betekenen. Welke is prioriteit? Welke biedt jou op dit moment werkelijk een (cruciale) meerwaarde? Is een bepaald supplement goed opneembaar voor jou?  Verhoogt de steen waar je oog op valt je frequentie? Een kinesiologische meting biedt antwoorden op je vragen!

spagyriek_heling_Yavanna

Wat is kinesiologisch testen?

Tijdens een kinesiologische meting of spiertesten komen we te weten welke steen, nieuwetijdsremedie, kruiden of supplement  voor jou het meest van waarde is op dat moment. We kunnen veel vanuit theorie en ons hoofd bedenken wat goed voor ons zou zijn. De praktijk leert echter dat wat voor de ene persoon goed werkt, een andere persoon met dezelfde klacht helemaal niet helpt. Sterker nog, een supplement dat niet juist voor je is, kan je lichaam extra belasten. Bij een edelsteen, voeding of kruiden is dat juist hetzelfde. Er is geen 1 ideaal dieet voor de hele wereldbevolking…

Fantastisch is dat deze manier van testen ons de nodige antwoorden biedt. Wikipedia zegt: “Spiertesten is een manier om via de sterkte van een testspier na te gaan of de elektromagnetische doorstroming in het lichaam optimaal is of uit balans ten aanzien van een bepaalde situatie, uitspraak, emotie of relatie.” Dus als de energetische stroom die door jouw lichaam gaat verstoort wordt door een bepaald product is dit meetbaar. Dat kan gemeten worden via een pendel, een spiertest of een biotensor. En: meten is weten!

We helpen jou hier graag mee verder. Je kan het ook zelf leren. Dat doe je tijdens de opleiding Werken met Energie.

Prijs

€ 34 /sessie van 30 minuten
Bij deze sessie krijg je een aankoopbon van € 25 

Boek je test

Neem contact op voor een kinesiologische test
en kom te weten waar je lichaam nu het meeste nood aan heeft.