Shiatsu

Sessie | 1 tot 1,5 uur | €74 tot €111

Vind diepe rust en heling

Shiatsu is een eeuwenoude Japanse geneeskunde. Letterlijk vertaald betekent het: “Druk met de vingers”. Shiatsu is een vorm van manuele therapie die nauw verwant is aan acupunctuur. Beide gaan uit van de levensenergie (“Ki”) en het zelfherstellend vermogen van het menselijk organisme. Bij shiatsu worden dezelfde punten op het lichaam behandeld als bij acupunctuur, maar daarnaast ook de meridianen die deze punten met elkaar verbinden.

Wanneer er langdurig en structureel een te groot beroep gedaan wordt op het incasseringsvermogen van het lichaam, kan dat zich uiten in hoofdpijn, migraine, nek-, rug- of schouderklachten. Daarnaast kunnen ook slapeloosheid, geprikkeldheid, depressiviteit en zelfs burnout-verschijnselen optreden. Shiatsu zorgt ervoor dat het lichaam weer herkent hoe het zich echt kan ontspannen en is daarmee een uitstekende behandelmethode voor bovenstaande klachten. Door de ontspanning verbetert de werking van de lichaamsfuncties (denk bijvoorbeeld aan de hormoonhuishouding of het zenuwstelsel), en krijgt het lichaam zijn natuurlijke weerstand, veerkracht en herstellingsvermogen terug. Zo heeft shiatsu ook een sterk preventieve werking.

Shiatsu is ook een prachtige manier om helingswerk te doen met kinderen met zulke mooie resultaten. Ze krijgen een zachte shiatsu massage bovenop de kleding die energie blokkades opheft en hun in balans brengt. Het (energetisch) lichaam van kinderen herstelt heel gemakkelijk. Ze worden er helemaal ontspannen van.

Shiatsu_yavanna

Een veld van veiligheid en heling

Naargelang je behoefte en vraag kan Jessica’s behandeling zowel fysiek zijn als energetisch. Sinds 2013 creëert ze met Shiatsu een veld van veiligheid en heling waarin verschuivingen, loslaten en transformatie ontstaan.

Prijs

€ 74 /uur
€ 111 /1.5 uur inclusief transformatiecoaching >


Kinderen tot 8 jaar 44 euro (45 minuten)
8-16 jaar 54 euro (45-60 minuten)

Wie is Jessica?

Shiatsu_Yavanna_Jessica Nys

Hoi,

Ik ben Jessica Nys, holistic energetic healer en oprichtster van Yavanna: het Leuvense herbronningscentrum voor lichaam en ziel. Het is mijn passie om methodes te ontdekken die me dichter bij mezelf brengen en die kennis te delen met anderen.

Na veel onderzoek met vallen en opstaan, vond ik een natuurlijke en gebalanceerde levenstijl die mijn wereld veranderde. Ik vond magie, heling, meer energie en voelde me steeds meer in mijn ware kracht komen. Mijn inspiratie en kennis dank ik aan studies rond lichaamswerk, spiritualiteit en natuurlijke wetenschappen. Daar blijf ik me steeds in bijscholen want er is echt nog zoveel kracht om te ontdekken!

Het is mijn levensmissie geworden om die kennis te delen en zo anderen in hun authentieke kracht te brengen. Sinds 2011 help ik met Yavanna mensen op weg naar meer geluk, gezondheid, liefde voor zichzelf en het leven.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Jessica

Boek je sessie

Neem contact op voor een sessie Shiatsu of doe er eentje cadeau.