Ons

verhaal

sinds 2011

Yavanna

Godin van de oogst. Herbronningscentrum. Schatkamer. Van kennis en ervaring die gedeeld willen worden. Van natuurlijke producten. Van instrumenten en klankschalen. En nog zoveel meer.

 

Locatie

Yavanna bevindt zich achter het station van Wijgmaal, op een boogscheut van Leuven. En op een zucht van het Ymeriaplein met zijn prachtige, oude platanen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Een bezoek aan Yavanna kan je gemakkelijk combineren met een mooie wandeling in het Wijgmaalbroek of het natuurgebied langs de ‘Oude Dijlemeander’.

 

Ontstaan

Yavanna Kementari is een Godin ontstaan in de wereld van J.R.R. Tolkien. Haar naam betekent ‘schenker van de vruchten’; Kementári betekent ‘koningin van de aarde’. Haar gave is het laten groeien van flora en fauna. Het beschermen van de natuur en het creëren van oogst. Ze kreeg fysieke gedaante in 2012. Als centrum van her-bronning, schenker van authentieke kracht en vernieuwde energie.

 

Missie

Vandaag zijn we een stevig uitgebouwd centrum waar gezondheid, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Wij heten jou van harte welkom! Met ons drieën – Jessica, Brecht en Karina – vormen we een hecht team waarin elk op zijn specifieke manier de bezieling van Yavanna uitdraagt.

Je kan bij ons terecht voor advies. Over gezond leven, vrij van stress, in balans met de natuur. Of voor persoonlijke begeleiding als je je leven verder wil verrijken. Wil kijken voorbij je oude, vertrouwde zelf. Want daar liggen oneindige mogelijkheden op jou te wachten. Het is onze missie om je te gidsen op je zoektocht naar authentieke kracht. Daarvoor zetten we onze brede kennis in, opgebouwd uit eigen ervaring, onderzoek en een waaier aan opleidingen. Onze gaven sluiten mooi op elkaar aan. Jij kiest wat er het beste matcht.

 

Jouw welzijn telt!

Neem even de tijd en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Onze deur staat open…

Het team

Jessica Nys

Holistisch Energetisch Werkster en oprichtster Yavanna

Stap voor stap leerde ik om spiritualiteit concreet te leven en de verschillende benaderingswijzen van gezondheid te integreren tot een zinvol en samenhangend geheel.”

Klankschaal_sounhealing_Brecht Vastesaeger

Brecht Vastesaeger 

Sjamaan, Soundhealer en Instrumentenbouwer. 

“Het is allemaal heel bijzonder… soms maak ik een stuk, en blijkt het enkele dagen nadien perfect overeen te stemmen met de wens van een klant!”

Spirituele ontspanningsmassage_Yavanna_Karina

Karina Peters

Holistisch Energetisch Werkster en Masseuse

“Mensen in diepe ontspanning brengen, vind ik heerlijk. Ik doe het met hart en ziel, en word hierin begeleid door het universum.”
 

Contact

Heb je een vraag voor het team? Neem contact op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.