Jessica Nys

Holistic Energetic Healer en oprichtster Yavanna

Gids op je innerlijke reis

Hallo! Ik ben Jessica. Geboren en getogen in het Leuvense, 35 jaar en oprichtster van Yavanna. Een zachte en vurige vrouw. Afgestemd. Fijngevoelig.

Mijn missie? Mensen bij hun essentie, hun authentieke kracht brengen. Specifiek ben ik onderlegd in het helen van pijnstukken, het bevorderen van bewustzijnsgroei en transformatie. Graag wil ik jou hierin begeleiden, zodat je de unieke uitdrukking mag vinden van wie je ten diepste bent, en de vervulling om werkelijk je licht te brengen in deze wereld.

 

Mijn verhaal

In het gezin waarin ik opgroeide, had ik diepe kwetsuren opgelopen, wat naderhand een grote impact had op mijn gezondheid: ik had vaak pijn, was constant ziek, zocht een uitweg in destructief gedrag. Die pijn en ziekte zetten me ertoe aan om vanaf jonge leeftijd op zoek te gaan naar heling. Therapie en lichaamswerk hebben me hierin geholpen. Vanaf het begin was mijn lichaam mijn gids; het slaat immers alle ervaringen op.

Ik ging opleidingen en workshops volgen die gericht waren op groei, heling en bewustwording. In die tijd leerde ik Brecht, mijn levenspartner kennen. Met vallen en opstaan schrijven we samen een verhaal van kracht en authenticiteit. Intussen hebben we een zoontje van zes, Danoran. Dankzij mijn helingsproces ben ik in contact gekomen met diverse ziens- en behandelwijzen (Chinese geneeskunde, kinesiologie, gesprekstherapie, EMDR, … ) en heb ik kennisgemaakt met uiteenlopende spirituele stromingen (Oosterse zienswijzen, sjamanisme, druïdisch sjamanisme, …). Stap voor stap leerde ik om spiritualiteit concreet te leven en slaagde ik erin om de verschillende benaderingswijzen van gezondheid te integreren tot een zinvol en samenhangend geheel.

Begin 2011 is het idee voor de oprichting van een holistisch centrum ontstaan, en in 2012 hebben we Yavanna geopend. Ik ben er gestart als massagetherapeut en gezondheidscoach. Het voelde fantastisch om anderen te begeleiden op hun weg! Sindsdien weet ik dat het mijn roeping is om mensen te laten geloven in hun authentieke kracht. Om hen te in-spirer-en, te laten genieten van hun levens-adem, levens-kracht. Zodat ze die werkelijk kunnen ervaren en neerzetten.

Zelf ging ik ook nog verder op pad. Ik stuitte op diep liggende patronen, die ik telkens leerde los te laten en te helen. Het is ons onderbewuste dat ons denken en doen grotendeels aanstuurt, al is dat niet rechtstreeks voelbaar. Onder de oppervlakte van onze dagelijkse gedachten zitten allerlei overtuigingen. Vaak zijn die belemmerend: ze wortelen in onze opvoeding, in wat de maatschappij, ideologieën, religies enz… voorschrijven en vervreemden ons van ons ware zelf. Als we contact maken met die diepere laag, kunnen we ons leven wezenlijk veranderen. Oude patronen worden aan het licht gebracht en losgelaten. Nieuwe mogelijkheden worden geopend.

Werken met het onderbewuste geeft toegang tot een diepe heling en creëert mogelijkheden waarvan je niet had durven dromen! Door hierin een weg te gaan, kon ik me alsmaar fijner afstemmen bij de begeleiding van mijn cliënten. Zeker Live The Connection bracht me nog dichter bij mijn vermogen om naar de essentie te gaan en diep energetisch te werken. Het klopt dat ‘energie’ vrij abstract klinkt. Toch kan je er concreet mee aan de slag. Trouwens: vanuit wetenschappelijke hoek wordt het begrip energie al langere tijd als een concreet gegeven gehanteerd. Voor mij heeft energie te maken met subtiele aandacht en verbinding. Zo maak ik tijdens een coaching sessie verbinding met de cliënt en creëer ik de veiligheid waarbinnen heling kan plaatsvinden. Het is mijn diepste wens om mijn kennis en ervaring met mijn cliënten te delen, zodat ook zij vanuit overgave, vanuit hun authentieke kracht kunnen leven.

 

Opleidingen en workshops

 • Sociaal-cultureel werk (2007-2009)
 • Gezondheidscoach (Syntra, 2010-2012)
 • Massagetherapeut (Syntra, 2010-2011)
 • Shiatsutherapeut (Iyashi, 2013-2017)
 • Dr Hauschka therapeut (Wala, 2013-2014)
 • Yogadocent en coach (Kachina, 2014-2015)
 • Live The Connection – alle modules en masterclasses : Kernmodule, Communicatie, Grensoverschrijding, Familie, Gezondheid, Geboortetrauma en prenatale heling (2017 – 2020)
 • Aromatherapie en gemmotherapie (Pranarôm, 2017-2020)
 • Druïdisch sjamanisme (Ahawa, 2018 – 2020)
 • Multidimensionale healing (5D Centrum NL, 2018 – 2020)
 • Ontstress Teacher Live The Connection (2020)
 • Kernmodule Teacher Live The Connection (2021)
 • Begeleider Traject Doorbreken Live The Connection (2021-2022)
 • Begeleider Higher Self Facilitator 5D Centrum NL (2021-2022)

 

Wat de mensen zeggen…

“Als coach bezit Jessica de unieke gave om subtiel tewerk te gaan, om precies datgene (en enkel dát) te zeggen waar ik op dat moment klaar voor ben…”

“Jessica brengt me met zachtheid en geduld telkens weer naar de kern. Ze werkt vanuit diep aanvoelen en schept ruimte en rust, zodat ik op mijn tempo kan ontdekken wat er klopt voor mij.”

“Voor mij is er een wereld open gegaan van begrip, hoop, vernieuwing, magie (…)”

Jessica’s aanbod

Werken met energie_opleiding_Yavanna

Opleiding

Werken met energie

Kom meer te weten over wie jij bent en krijg controle op wat er gebeurt in je leven. Ontdek het pad van energetisch werk. 

Meer lezen >

Meditatiekussens_Yavanna

Opleiding

Ontstressen in 5′

Ga voor een absolute doorbraak in je persoonlijke groei met de tools van Live The Connection. 

Meer lezen >

shiatsu_natuurlijke verzorging

Sessie

Shiatsu

Een eeuwenoude techniek uit de Japanse geneeskunde voor heling van het hoofd en lichaam. 

Meer lezen >

Energy Healing_Yavanna

Sessie

Energy Healing

Kom in verbinding met je hart en de bron in jezelf met technieken van shiatsu, energetisch en multidimensionaal werk.

Meer lezen >

Soundhealing sessie door Brecht

Sessie

Coaching

Neem je fysieke en geestelijke gezondheid in handen met een transformatie- of lifestylecoaching.

Meer lezen >

Klankbeleving kinderen_Yavanna

Workshops, heling en coaching

Kinderen – 16 jaar

Ontdek ons aanbod van coaching, workshops, soundhealing en klankfeestjes voor kinderen met of zonder hun ouders. 

Meer lezen >

De rest van het team

Klankschaal_sounhealing_Brecht Vastesaeger

Brecht Vastesaeger

Sjamaan, Soundhealer en Instrumentenbouwer. 

“Het is allemaal heel bijzonder… soms maak ik een stuk, en blijkt het enkele dagen nadien perfect overeen te stemmen met de wens van een klant!”

Spirituele ontspanningsmassage_Yavanna_Karina

Karina Peters

Holistisch Energetisch Werkster en Masseuse

“Mensen in diepe ontspanning brengen, vind ik heerlijk. Ik doe het met hart en ziel, en word hierin begeleid door het universum.”

Contact

Heb je een vraag voor het team? Neem contact op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.