Stembevrijding

Sessie | 1 uur | €69

Stem-bevrijding

Sessie | 1 uur | €64

Neem je eigen ruimte in 

Onuitgesproken frustraties of onverwerkte emoties kunnen zich vastzetten als blokkades op je stem: niet voluit durven spreken, moeite hebben met het uiten van je eigen mening, niet kwaad durven worden,… Deze blokkades hebben vaak hun oorsprong in het verleden.

Als jong kind ben je heel puur en ongedwongen in wie je bent en hoe je klinkt. Je groeide op en leerde om te zwijgen, of zachtjes te praten. Misschien vertelde iemand je dat je stem niet mooi was. Misschien werd je aangeleerd dat je emoties als verdriet en kwaadheid best niet naar buiten laat komen. Zo leerde je om je stem te verdringen en beetje per beetje groeide er eelt op. Een dikke beschermde laag die je authentieke stem verstopt. Je stem zegt wie je bent en is je krachtigste instrument. Het is de poort om jezelf te uiten voor wie je bent, vrijheid uit te oefenen en te helen in je diepste kern. 

Stembevrijding_Yavanna

Wat is stembevrijding?

Tijdens een sessie stembevrijding begeleidt Brecht je om jezelf te herontdekken en blokkades op je stem op te heffen. Na de sessie zal je jouw ruimte op een meer authentieke en liefdevolle manier innemen. 

Onder begeleiding van verscheidene fantastische instrumenten zoals een (kristallen) klankschaal, drum en shrutibox worden de blokkades in jouw stem tastbaar via klanken en trillingen. Vervolgens krijg je de kans om ze te doorleven en los te laten via stemoefeningenDit werkt enorm bevrijdend, brengt levensenergie en vertrouwen terug.

Prijs

€ 69/individuele sessie van 1 uur

Mooie woorden

Saskia

“De stembevrijding voelde voor mij aan als een echte bevrijding. Na lange tijd een leven geleid te hebben van onderdrukking en het niet durven en kunnen uiten van wie ik ben en wat mijn behoeftes zijn. Ter hoogte van de keel kwam er een oude pijn los, dat zich aandiende als woede en verdriet, waardoor er meer ruimte is ontstaan in mijn lichaam.”

Samantha

“De sessie stembevrijding was een unieke en intense ervaring. Ik wist niet wat ik mocht verwachten, en ik kan zeggen dat het effectief een bevrijding was. Ik denk er nog elke dag aan en gebruik de meegenomen tips en tricks. Een echte aanrader! Je vooral laten gaan met de klanken van je stem en die van anderen.”

Wie is Brecht?

Soundhealing_sjamanisme_Yavanna_Brecht Vastesaeger

Hallo,

Ik ben Brecht. 41 jaar, levenspartner van Jessica en papa van Danoran. Ik ben gefascineerd door klank en ritme. En de krachtige, heilzame werking ervan. Het is mijn passie om jong en oud bij hun zelfhelend vermogen te brengen via klank.

Binnen Yavanna breng ik soundhealing sessies. Daarbij zet ik zowel instrumenten (klankschalen, ratels, drum, native American flute, …) als mijn stem in. Wat ik doe, is een veilige ruimte creëren en precies die trillingen brengen die de cliënt(en) openen voor de ervaring van heelheid en verbondenheid. Want de tijd waarin we leven, vraagt om bewustzijnsgroei, een diep besef van waar we vandaan komen…

Ik creëer ook zelf sjamanistische- en musiekinstrumenten. Het zijn creaties die ik met veel respect, precisie, materialenkennis en toewijding maak: ratels, ‘smudge fans’, dromenvangers, juwelen, enz… 

Elke healing-sessie een unieke ervaring, zodat mijn werk zich continu verfijnt. En vanuit mijn persoonlijk groeitraject kan ik steeds meer licht, liefde en eenheidsbewustzijn in de klanksessies binnenbrengen. De laatste tijd probeer ik me ook grondiger te informeren over de wetenschappelijke achtergrond van soundhealing. Het bewijs dat klank je medicijn kan zijn, is overweldigend.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Brecht

Boek je sessie

Ontdek de helende en bevrijdende kracht van je stem en boek een sessie Stembevrijding. 
Neem contact op voor een sessie of doe er eentje cadeau.