Yavanna
Winkel

spirituele winkel voor lichaam en geest

Welkom in onze spirituele winkel

Beleef de winkel van Yavanna: een gezellige plek waar je onze persoonlijke collectie van de beste holistische producten ontdekt nu aan totale uitverkoop kortingen. 

  • stenen
  • natuurlijke geneeskunde
  • etherische olieën
  • handgemaakte muziekinstrumenten
  • Zero waste

 

Yavanna
Pastoor Bellonstraat 3
3018 Wijgmaal (Leuven)

 

Openingsuren

Totale uitverkoop!

Yavanna is in transformatie. De agenda is helemaal volgeboekt met individuele sessies en workshops. We hebben geen ruimte meer voor het uitbaten van een winkel en spijtig genoeg geen overnemer gevonden. We volgen ons pad en waar ons hart ons leidt. Het is daarom tijd om de winkel los te laten. Kom langs voor vele koopjes op volgende dagen:

 

Vaste openingsuren:

Woensdag 12u – 18u 
Zaterdag 13u – 17u (op 24 en 31/12 van 10u tot 15u)

 

Open op 31 december van 10u tot 15u.

Yavanna is gesloten van 2 tot en met 10 januari

Koopvrijdagen 14u-18u op 30 december en 3, 10 en 17 februari

Koopzondagen 13u – 16u op 22 en 29 januari en 12 en 19 februari

19 februari is onze laatste dag open!!

 

Van harte welkom!
Bedankt aan alle klanten voor alle wondermooie jaren!

Online shoppen

EM_effectieve microorganismen_Karina_Yavanna

24/7

Weet je al wat je zoekt? Maak je keuze uit ons volledig assortiment via de webshop. Vind je iets niet? Vraag even na of we het voor je kunnen bestellen.

Mooie woorden

Samantha Van Wynsberghe

“Een bezoek bij Yavana is een totale belevenis. Je komt er binnen in een oase van rust en welzijn. Elk hoekje van de winkel opend je nieuwsgierigheid. Wierook, boeken, etherische oliën, klankschalen, stenen, kruidenthee, gemmotherapie…je vindt er alles wat je nodig hebt. Het hulpzame en vriendelijke team staat altijd voor je klaar. Vind je iets niet? Het kan allemaal besteld worden.”

Kristel Tuyls

“Het moment dat je bij Yavanna binnen komt waan je jezelf in een wereld van fantasie. Je wordt omringd door heerlijke geuren, allerlei eerlijke natuurlijke productjes in de wereld van spiritualiteit. Yavanna is mijn favoriete winkeltje om tot rust te komen!”

Martine Snijder

“Yavanna vind ik een heerlijke winkel met een prachtig aanbod van “voel je goed” artikelen. Uren kan ik hier spenderen. Heel fijn is het dat Jessica over elk product een boeiende uitleg kan geven – er is echt over nagedacht wat er in de winkel te koop wordt gezet.”

Chantal Van Herck

“Yavanna is voor mij een liefdevolle creatie, vol van oprechtheid, met overvloedige mogelijkheden, die ze willen delen met anderen. Hun pure natuurlijke producten beantwoorden volledig aan dat wat ik zoek en helpen me in het zorgen voor mezelf. Ook als thee-drinkster vind ik er mijn gading. DANK JE WEL voor al dat moois.” 

Martine Vermaelen

“Yavanna is een spirituele winkel waarin het heerlijk snuisteren is tussen de vele kleurrijke krachtsteentjes, orakelkaartjes, muziekinstrumenten, spirituele boeken, bachbloesems en nog zo veel meer. Zaakvoerster Jessica is een erg gedreven topvrouw die altijd klaarstaat om je te helpen of je nu vragen hebt over voeding, spirituele begeleiding, levensvisie enz. Een must-visit-and-you-will-enjoy!”

Annelies Declerck

“Ik maak graag tijd voor een bezoekje aan Yavanna. Het voelt steeds als een beetje opladen om daar in de winkel rond te snuisteren. Het kan zijn dat ik bewust iets ga halen om thuis of in de praktijk te gebruiken; en tegelijkertijd is het voor mij een plek om originele, verantwoorde cadeautjes te shoppen. Het fijne is dat je van Brecht, Karina of Jessica extra uitleg en advies krijgt.” 

Persoonlijk advies

Groeien tot de beste versie van jezelf is voor iedereen anders. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je een vraag?
Neem even contact op en we helpen je graag op weg.