Wat te doen bij griep?

Griep effectief behandelen op een natuurlijke manier – door Jessica Nys

Dankzij apotheker Rita Van Parys heb ik al veel mogen leren over je lichaam op een natuurlijke manier behandelen en versterken. Ik deel deze kennis heel graag met jullie!

De aromatherapie werkt als een bulldozer in je lichaam, kuist op wat er niet hoort. De essentiële olies kunnen best worden ingezet voor kort en krachtig gebruik. Spijtig genoeg is de kracht van deze therapie nog maar weinig gekend. Ikzelf heb er ook jaren over gedaan (terwijl ik ze reeds verkocht voor hun lekkere geuren in de winkel) om dit te ontdekken!

De gemmotherapie werkt veel zachter en is daarom heel geschikt voor preventief en versterkend gebruik. Ook voor chronische ongemakken, pijn, ontstekingen… is de gemmo een uitstekende keuze! Deze twee therapieën (aroma en gemmo) vullen elkaar daarom heel mooi aan.

Wil je graag meer weten over wat je kan doen om snel door de griep te komen of preventief te werken? Ik deel heel graag wat ik geleerd heb met jullie! Erover schrijven durf ik niet, want ik ken de wetgevingen hierover niet juist. De lobby van de farmaceutische industrie is groot.
Toch wil ik deze info graag tot bij jullie brengen. Daarom geef ik deze weken gratis workshops over het natuurlijk herstellen en versterken van je lichaam bij winteraandoeningen.

  • 24/1 om 15u
  • 27/1 om 11u
  • 31/1 om 16u30

Het gaat tijdens deze momenten vooral over het aanpakken van de griep gaan. Verder is er ook nog ruimte voor vragen. Ik voorzie hier een half uur voor. Met een theetje erbij natuurlijk :).

Willen jullie graag nog meer weten over de kracht van planten en kruiden? Dan raad ik aan een afspraakje te boeken bij onze fythotherapeute Kathleen Decuyper . Dat kan nu aan de promo prijs van €35 voor een consult!

De plaatsen voor de workshops zijn beperkt, om iedereen voldoende persoonlijke aandacht en advies te kunnen geven. Er kunnen maximum 5 personen per workshop inschrijven, wees er dus snel bij via info@yavanna.be of 0493 50 30 53.

Graag tot binnenkort
groetjes
Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *