Mijn ervaring met Live The Connection

Een baanbrekende methode die werkelijke heling en transformatie brengt

Leven als creator

4 jaar geleden nam ik deel aan de allereerste kernmodule van LTC, toen nog The Love Method. Ik herinner me nog dat ik het liefst onzichtbaar wou zijn, me duizelig voelde van alle info en me gemakkelijk ergerde aan de andere deelnemers. Ik bewandelde toen reeds een tiental jaar het pad tot zelfheling en -realisatie. Ik deed vele cursussen en leerde nu eindelijk de dingen die ik echt interessant vond tov de klassieke opleidingen die ik volgde. Een ongelofelijke wereld van mogelijkheden opende zich steeds meer. Voor mij staat Live The Connection hierin als een pijl boven water. Deze methode bewijst dat we alle antwoorden en heling in ons hebben. Ik voel me soms alsof ik in een soort Matrix-film leef. Alles creëren we zelf. Elke ervaring. Het is fantastisch om hier de volle verantwoordelijkheid voor te mogen en kunnen nemen, want met dat te doen krijgen we ook onze werkelijke kracht terug. LTC geeft ons zo’n toegankeijlke en eenvoudige manier tot leven in integriteit, authenticiteit, in volle kracht. Onvoorwaardelijk.

En ik heb dat werkelijk de afgelopen jaren ten volle mogen ervaren. De andere cursussen die ik deed waren als ‘stepping stones’ die mijn weg toonden, die het leven mogelijk maakten. LTC is voor mij het werkelijke doelgericht creëren en transformeren. Ik ken geen enkele andere methode die dat zo effectief doet.

Bevrijd van de pijn die er altijd was

Als ik LTC niet gehad zou hebben, dan zou ik nog steeds heel erg afhankelijk zijn van dingen/mensen buiten mezelf om me goed te kunnen voelen. Ik zou dingen nodig hebben om een beetje vreugde of ontspanning te voelen, want door alle trauma die ik meemaakte en die doorgegeven is, was ik constant in spanning en stress. En dat wil zeggen dat ik constant in verdedigingsmodus was. En verdedigen wil zeggen dat je anderen pijn doet. Niet dat ik dat doorhad, helemaal niet. Het is achteraf dat ik zie hoe mijn oude pijn me dingen deed denken, voelen en doen. Nu zie ik dat die pijn er altijd was. Werkelijk altijd. In alles. Er was wel de hoop en het geloof dat het anders kon.

Nu merk ik stress op. En dat is fantastisch, want dat betekent dat ik er niet constant in zit en dat ik de leider ben over mijn leven. Ik heb alle tools om stress of ongewenst denken/gedrag/voelen meteen te transformeren, ten diepste te helen. En weet je wat? Ik doe dat ook!! Daar heb ik lang over gedaan… Om het vast te pakken, echt vast te pakken. Werkelijk alles dat zich toont asap op te lossen. Heel wat sabotages die me vasthielden om niet werkelijk te kunnen transformeren. Ook die heb ik 1 voor 1 aangepakt. Met resultaat.

Mijn grootste uitdagingen waren: constante boosheid. Er was altijd wel iets of iemand waarom ik boos was. Voedselintoleranties. Moeheid. Ziekte. Mij niet goed genoeg voelen voor of door iets of iemand. Niet zichtbaar willen zijn. Armoede. Dingen niet afwerken. Verslavingen. Afkeuring. Afwijzing. Grensoverschrijding.

Transformatie_lifestyle_coaching_Yavanna_Jessica Nys

Een waarachtig leven

Het werkelijk vastpakken, mijn zelfrealisatie en heling. Het transformeren van alle pijn. Daar ben ik nu. Dat doe ik nu. En dat maakt mijn leven waarachtig. Echt, Authentiek. Gevuld met liefde. En weet je; ik ervaar vreugde nu. Echte vreugde, ik heb daar geen enkel hulpmiddel meer voor nodig. Dat is iets wat ik werkelijk nooit kon. Ik heb zelfs als kind geen enkele herinnering aan werkelijke vreugde. De pijn was er, altijd, altijd, altijd.

Ik ben niet klaar met dit ontwikkelings- en opkuisproces. Ik denk dat ik hier niet klaar mee zal zijn in dit leven. Ik voel dat ik nog vele lagen en aspecten van deze wereld en het leven als  mens te ontdekken heb en ik geloof dat LTC daar werkelijk de perfecte partner voor is . Misschien mag ik zelfs zeggen dat LTC daar een poort voor kan zijn. Een poort naar andere dimensies en ervaringen.

Wat ben ik blij met dit avontuur dat levens overstijgd, verankerd op en doordrongen van liefde, dat ik deel mag zijn hiervan. Het klopt zo helemaal.

Het feit dat ik blijf werken aan mezelf en al zoveel lagen heb getransformeerd, maakt ook dat ik een goede coach en teacher kan zijn. De vele duisternis en diepe dalen die ik heb gezien en gekend, maken dat ik mensen steeds in liefde kan ontvangen. In alle aspecten van hun zijn.

 

Wil jij dit ook kunnen?

Voor mij is er geen hoger doel dan onze zelfverwerkelijking in onvoorwaardelijke liefde. Uniek mens zijn in verbinding, in eenheid. Het is mijn hartewens om de heling en kennis die ik heb mogen ontvangen te delen en vesrpreiden. Dus wil jij ook leren hoe je de moeilijkheden die je ervaart in je leven omzet in kracht? Hoe je werkelijk liefdevol kan leven en creator wordt van je eigen leven?

Je kan bij me terecht voor individuele lessen en coaching. Ook geef ik trainingen en opleidingen in het leren werken met energie en Live The Connection. Neem gerust contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wie is Jessica?

Holistic Energetic Healer_Jessica Nys

Hoi,

Ik ben Jessica Nys, holistic energetic healer en oprichtster van Yavanna: het Leuvense herbronningscentrum voor lichaam en ziel. Het is mijn passie om methodes te ontdekken die me dichter bij mezelf brengen en die kennis te delen met anderen.

Na veel onderzoek met vallen en opstaan, vond ik een natuurlijke en gebalanceerde levenstijl die mijn wereld veranderde. Ik vond magie, heling, meer energie en voelde me steeds meer in mijn ware kracht komen. Mijn inspiratie en kennis dank ik aan studies rond lichaamswerk, spiritualiteit en natuurlijke wetenschappen. Daar blijf ik me steeds in bijscholen want er is echt nog zoveel kracht om te ontdekken!

Het is mijn levensmissie geworden om die kennis te delen en zo anderen in hun authentieke kracht te brengen. Sinds 2011 help ik met Yavanna mensen op weg naar meer geluk, gezondheid, liefde voor zichzelf en het leven.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Jessica