Yavanna Resultaat Trajecten

Yavanna gaat in 2018 voor engagement en resultaat!

Nieuw zijn de Yavanna Resultaat Trajecten. Het zijn samengestelde pakketten die 1 of 3 maand duren en dieper ingaan op thema’s zoals  je losmaken van het verleden, meer genieten van je zwangerschap, destressen, een zuiveringskuur, burn out, depressie…
De idee hierachter is dat we vaak opnieuw op dezelfde dingen botsen, dezelfde patronen herhalen. Door het engagement van een traject aan te gaan, ga je voor de verandering die je leven nodig heeft. Het begint vaak gewoon al simpelweg met wekelijkse kwaliteitsvolle ontspanning zoals bij het Destress traject, Relax-beauty of kennismakingspakket. Ben je toe aan meer? Wil je een stapje verder gaan? Dan duik je in een traject van 3 maanden waarbij we er helemaal voor gaan!

Ga voor echt resultaat!

We merken dat een keertje sporadisch een massage krijgen tijdelijk resultaat geeft, maar dit heel beperkt en oppervlakkig blijft. In het Oosten geven familieleden elkaar bijna dagelijks massages, shiatsu of andere behandelingen. Het is belangrijk dat we ook hier in het Westen op geregeld tijdstippen ruimte gaan maken voor diepgaande ontspanning. Zo kunnen we de vastzittende spanning en blokkades in de diepere lagen van het lichaam losmaken en kan ons lichaam op dit niveau herstellen. Daar geraak je niet als therapeut na 1 sessie. Daarnaast kunnen steeds meer mensen zien dat de hoeveelheid psychische, emotionele en lichamelijke stress tegenwoordig heel erg hoog liggen. Dat horen we te ontladen. We weten allemaal dat stress heel schadelijk is voor ons lichaam en ons denken. Dan is het toch logisch dat we er de juiste hoeveelheid ontspanning tegenover zetten? Ga voor resultaat = ga voor kwalitatieve ontspanning!

Creëer jouw leven

De keuzes die we elke dag maken worden gestuurd door ons onderbewustzijn. Daar zitten onze patronen, programmaties. Als we dus echt grip op ons leven willen, sommige stukken willen doorbreken, zullen we op dat niveau moeten gaan werken. In Yavanna hebben we via verschillende wegen (behandelingen, sessies, workshops) mogelijkheden tot het veranderen van deze patronen. Deze trajecten zijn de kans om jouw leven te gaan creëren zoals jij het wil!

Toegankelijk aanbod en ook voor kinderen

Met deze trajecten geven we bij Yavanna een zacht, laagdrempelig en toch heel compleet pakket om de verandering die je wil in je leven te kunnen creëren! Omdat je een engagement aangaat met ons, zijn de prijzen een stuk lager dan wanneer je om een losse behandeling komt. De afspraken zijn steeds persoonlijk en worden samen gepland.
Bijzonder is ook dat er trajecten zijn voor kinderen! Jong volwassenen en pubers zijn ook meer dan welkom. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan ‘Jong in je Kracht’ waarbij we flink rond zelfvertrouwen werken.

We bieden je een krachtig, persoonlijk en toegankelijk aanbod
waar je kan instappen tot en met maart 2018!

Klik hier voor het aanbod aan trajecten.

Info of inschrijven via info@yavanna.be of 0493 50 30 53.

Een gedachte over “Yavanna Resultaat Trajecten

  1. elisabeth Mas schreef:

    Ik probeer wekelijks naar de yogalessen te gaan bij Jessica. Voor mij is dat even tijd maken voor mezelf , tot rust komen, en voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Yavanna is een warme plek om naartoe te gaan, ik voel me steeds welkom. Jessica werkt meestal rond een thema, bijvoorbeeld het stimuleren of zuiveren van de waterorganen. Maar ze probeert elke les een speciale toets te geven. Ik voel me altijd beter als ik geweest ben!
    Brecht verzorgde al eens een klankreis voor mijn klas toen ik op tweedaagse was. Net voor het slapengaan mochten ze dan op hun matje ontspannen bij de klanken van de verschillende instrumenten. Het was echt mooi om te zien hoe sommige kinderen tot rust kwamen en genoten, en sommige kinderen waren nieuwsgierig en volgden de reis met hun ogen en oren. Een onvergetelijke beleving! Elisabeth Mas Herent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *