Holistische visie

*** Yavanna laat je stralen! ***

Graag ondersteunen we jou bij Yavanna in je groeiproces en ervaringen in dit bijzonder leven. We werken allen holistisch en aanvullend. We kunnen helpen bij emotionele, fysieke en energetische klachten. Je goed in je vel voelen, in je kracht staan en je vanuit je kracht verbinden met de rest van de wereld. Je laten zien en stralen en weten dat het goed is. We helpen je in je kern vanuit zachtheid. Niks geforceerd, enkel waar jij zin in hebt, wat jij kan toelaten. Wat klopt, op dat moment, op die plek, bij die persoon. Welkom om te komen stralen!

Visie

Een groepspraktijk met een visie van verbinding, kleur, plezier, zachtheid, transformatie, vertrouwen, ontspanning. Met een organisch ontstaan en verder groeien, samen op weg. Als een ontdekking van jezelf en anderen, vindt de kracht en schoonheid van jezelf in anderen. Ook een ontdekking van meer, en anders. Want het kan anders. Misschien is het wel gewoon allemaal anders? Een bevrijding van vastzittende structuren en overtuigingen. Een beleving van onszelf in zachtheid en liefde. De magie van het leven ontdekken, voelen, zien, ervaren. Dansen, zingen, springen. Stilte, aandacht, eenheid. De kracht van woede laten zijn, toelaten. Het brengt ons grenzen, duidelijkheid en geeft kansen tot vernieuwing. Floreren in alle facetten van het leven. Passie en vuur door je lijf voelen zinderen. Geprikkeld door jouw creaties.
Yavanna brengt een uitnodiging tot verbinding, puurheid en communicatie met onszelf en onze omgeving. Inspiratie tot het beleven van jezelf in vertrouwen en zachtheid. Yavanna daagt je uit in een magisch ontdekken. We heten je welkom in jouw natuurlijke zijn. Yavanna, beleef jezelf.

tumblr_lleyi8MarL1qez3u2o1_500-2