Yavanna, Shine Your Light

Graag ondersteunen we jou bij Yavanna in je groeiproces en ervaringen in dit bijzonder leven. We bieden je allerlei handvaten vanuit onze kennis en ervaring. Speciaal opgeleid in het ondersteunen van jou zijn, het losmaken van je blokkades. Daarin zijn we niet terughoudend. We helpen je te kijken naar je blinde vlekken, de dingen die je zelf nog niet ziet en je blokkeren. We helpen je patronen en vastzittende structuren die je niet meer dienen los te laten. We gebruiken hiervoor verschillende ingangspoorten en lagen van jouw wezen. De fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele laag. Dat maakt dat we diep kunnen gaan en je bij de essentie kunnen brengen. We laten je je kracht ervaren, je pure kracht. Daar waar die er nog niet is, of ver weg zit, helpen we je erbij te komen. Wil je bij je kern komen? In kracht staan en van daaruit jouw energie stralen? Maak je gratis en vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek! 

Visie

Een visie van professionaliteit, verbinding, integriteit, zachtheid, transformatie, vertrouwen, ontspanning. Met een organisch ontstaan en verder groeien, samen op weg. Als een ontdekking van jezelf en je omgeving, vindt de kracht en schoonheid van jezelf in anderen. Ook een ontdekking van meer, en anders. Want het kan anders. Een bevrijding van vastzittende structuren en overtuigingen. Een beleving van onszelf in zachtheid en liefde. De magie van het leven ontdekken, voelen, zien, ervaren. Dansen, zingen, springen. Stilte, aandacht, eenheid. De kracht van woede laten zijn, toelaten. Het brengt ons grenzen, duidelijkheid en geeft kansen tot vernieuwing. Floreren in alle facetten van het leven. Passie en vuur door je lijf voelen zinderen. Geprikkeld door jouw creaties.
Yavanna brengt een uitnodiging tot verbinding, puurheid en communicatie met onszelf en onze omgeving. Inspiratie tot het beleven van jezelf in vertrouwen en zachtheid. Yavanna daagt je uit in een magisch ontdekken. We heten je welkom in jouw natuurlijke zijn. Yavanna, Shine Your Light!