Bouw je unieke

sjamanendrum

Workshop ouder en kind | 4 uur | €125-145 per kind

Wat gaan we maken?

Tijdens deze workshop krijg je de kans om samen met je kind jullie unieke drum leven in te blazen. Op deze manier kan je vanaf het prille begin een diepe verbinding scheppen tussen jou en je kind en de drum. Jullie zullen niet enkel stap voor stap je eigen sjamanentrom bouwen, maar er wordt ook aandacht besteed aan het opbouwen van jullie innerlijke verbinding met de ziel ervan. Het is een leuk proces met een knap instrument als resultaat waarop je kind erg fier zal zijn.

De drum is een instrument dat al vanaf de eerste volkeren wordt ingezet voor rituelen en healing. Het werkt aardend, verbindend en brengt je meer bij jezelf. Het versterkt je gevoel voor ritme en je connectie met de natuur. Het is ook heerlijk om even te ontladen en te verbinden met jezelf.

Hoe doen we dat?

Deze workshop is voor kinderen tot 12 jaar, samen met een ouder of begeleider. Onder begeleiding van sjamaan Brecht bouwen jullie samen een kleine drum van 30 cm.

Al het materiaal is voorzien. De kinderen kunnen zelf de bijpassende kleuren en stofjes voor de trom en de stok uitkiezen. Je kan ook zelf stofjes meebrengen zoals een favoriete T-shirt of pull hergebruiken. Neem even contact op om te kijken of deze in aanmerking komen.

Thee, sap en versnapering worden voorzien.

Waar en wanneer kan je meedoen? 

Op 8 maart van 13u tot 17u in Yavanna!

Tip: Vanaf 3 deelnemers kan deze workshop doorgaan op verplaatsing. Organiseer een drumfeestje en contacteer Brecht.

Prijs

€145 per kind
€250 voor twee kinderen uit hetzelfde gezin 

Wie is Brecht?

Soundhealing_sjamaan_Brecht_Yavanna

Hallo,

Ik ben Brecht. 41 jaar, levenspartner van Jessica en papa van Danoran. Ik ben gefascineerd door klank en ritme. En de krachtige, heilzame werking ervan. Het is mijn passie om jong en oud bij hun zelfhelend vermogen te brengen via klank.

Binnen Yavanna breng ik soundhealing sessies. Daarbij zet ik zowel instrumenten (klankschalen, ratels, drum, native American flute, …) als mijn stem in. Wat ik doe, is een veilige ruimte creëren en precies die trillingen brengen die de cliënt(en) openen voor de ervaring van heelheid en verbondenheid. Want de tijd waarin we leven, vraagt om bewustzijnsgroei, een diep besef van waar we vandaan komen…

Ik creëer ook zelf sjamanistische- en musiekinstrumenten. Het zijn creaties die ik met veel respect, precisie, materialenkennis en toewijding maak: ratels, ‘smudge fans’, dromenvangers, juwelen, enz… 

Elke healing-sessie een unieke ervaring, zodat mijn werk zich continu verfijnt. En vanuit mijn persoonlijk groeitraject kan ik steeds meer licht, liefde en eenheidsbewustzijn in de klanksessies binnenbrengen. De laatste tijd probeer ik me ook grondiger te informeren over de wetenschappelijke achtergrond van soundhealing. Het bewijs dat klank je medicijn kan zijn, is overweldigend.

Waarmee kan ik jou helpen? Geef een seintje en we gaan samen op pad. 

Groetjes,
Brecht

Boek een sessie

Neem contact op en maak een afspraak om jullie eigen sjamanendrum te maken.