Home

Hele fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar gewenst!

De allermooiste wensen voor iedereen! Bij Yavanna blijven we er graag voor jullie zijn. We zorgen voor jullie nodige rust en ontspanning in 2018! Ook vullen we je graag jullie levens met de magie van de wereld die we verzamelen in onze winkel!

Aangepaste openingsuren voor de winkel tijdens de kerstvakantie:

3/1 13u - 17u

4/1 13u - 17u

5/1 13u - 17u

6/1 11u - 15u

Welkom voor advies en soldenkoopjes!

 

Welkom bij yavanna:

Acht verschillende therapeuten werken hier vanuit hun eigen discipline aan jouw welzijn. Met zachtheid en authenticiteit worden bij Yavanna lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch evenwicht ondersteund en verworven. Yavanna heeft ook een winkel waarin je artikelen vindt die in lijn zijn met deze filosofie. We gaan samen voor het leven plezieriger maken en ook zachter, creatiever, speelser, puurder en meer liefdevol. Van harte welkom!

Bij Yavanna vind je onder andere: massage, shiatsu, verzorgingen, pre- en postnatale begeleiding, energetische therapieën, kinesiologie, yoga, klankreizen, zwangerschapsmassage, duo-massage, manuele lymfedrainage, zuiveringskuren, faciatherapie, kleurentherapie en stijladvies, EFT, relaxatie, gezondheid en andere. Kom ook een kijkje nemen in ons winkeltje. Je vindt er thee, honing, supplementen, verzorging- en wellnessproducten en ook wat bijzondere zaken zoals kristallen, aromatherapie, emoconie en effectieve micro-organismen.

Welkom dus om een kijkje te nemen op de site en te ontdekken wat er zoal mogelijk is: kijk even bij therapeuten om kennis te maken met onze medewerkers, of op de agenda om een overzicht te krijgen van workshops en evenementen. Laat een berichtje achter in ons gastenboek, of neem contact met ons op om een afspraak te maken. We hopen je snel te ont-moeten op onze mooie plek.

♥ Yavanna laat je stralen ♥

YOQI met Jessica

summer-yoga-web

Op woensdagochtend
Les: 10.30u tot 11.45u

Op donderdagavond
Les: 20u tot 21u15

10 beurten kaart: 80 euro (5 maanden geldig)
per losse les 9 euro

Lessen met Yoga en Qi Gong

Ga mee voor ruimte en rust in een energetisch-meditatieve flow!

Kinderyoga

Nieuw is de kinderyoga en klankbeleving voor kids! Op zaterdagen en zondagen! Klik hier voor meer info.

Pure verwennerij!


=> Ontspanningsmassage 

De donkerdere dagen zijn begonnen en dat is veel reden om meer naar binnen te keren, te cocoonen en onszelf te verwennen.
Daarom deze leuke promo: een ontspanningsmassage van 1 uur voor €50 

Geldig tot 30/11/2017