Energetische belasting

Er zijn verschillende manieren waarbij we energetisch belast kunnen worden en daardoor tegengehouden worden om optimaal te kunnen functioneren.

 

  • Je kan als kind zelf een belofte hebben gemaakt die zo diep ging waardoor je er nog steeds effect van ervaart in het nu. Bijvoorbeeld: “Ik ga nooit meer wenen. Ik ga nooit meer voelen.” Als kind heb je die keuze natuurlijk om een goede reden gemaakt, maar het niet of sterk vermindert kunnen voelen, kan veel effect hebben op je leven nu.

 

  • Iemand anders kan een voorspelling over jou plaatsen zoals bijvoorbeeld: “Jij gaat nooit een goede man vinden, jij bent een veel te moeilijk persoon.” Dit kan blijven hangen in je systeem, in je veld en je in de weg zitten.

 

  • Wat is er al op de plek gebeurd waar je woont? Met voorige bewoners of jezelf of iemand van je gezin? Is jouw huis je echte thuis? Is dit een plek met een grond van liefde? Een plek waar je echt kan herstellen?

 

  • Is er iemand die met zulke negatieve emoties naar jou of je familie toe zit dat er een soort vervloeking over je hangt? Wordt je onverklaarbaar tegengewerkt op bepaalde vlakken in je leven? Dan is het goed om hier eens naar te kijken.

 

  • Is er iets dat je herhaaldelijk hebt horen zeggen over je? Iets dat je meermaals hebt meegemaakt? Dan kan het een energetische last zijn die je meedraagt. Alsof iets deel van je is. Bijvoorbeeld horen als kind: “Jij bent dom” of “Jij bent lomp”.

 

  • Een geheim in de familie heeft ook heel veel effect en kan heel erg vreemde kronkels maken in het welzijn van jou of je gezinsleden. Een geheim wil eigenlijk altijd aan het licht komen. De waarheid wil zich tonen. Zoals ze zeggen: ” De waarheid komt altijd aan het licht”. Die energetische beweging doet vaak vreemde, onverklaarbare dingen.
  • Karmische patronen zijn ook iets om naar te kijken. Wat heeft je ziel meegenomen om uit te werken in dit leven?

Met deze en nog vele andere vragen kan je bij mij terecht! We heffen deze energetische blokkades en patronen op. Transformeren deze en bevrijden je van karmische of familiale last. Stuur me een mailtje info@yavanna.be.

De prijs voor een sessie is 65 euro per uur. Deze sessies zijn ook prima mogelijk vanop afstand. Tijdens deze Corona tijd is de prijs voor online coaching en healing 55 euro per uur.

Je bent van harte welkom!

Jessica