Yogalessen
Ontspannen en energie laten stromen

Body & Soul Yoga

Is een yogavorm die ernaar streeft om in balans te zijn met eigen lichaam en geest. Wat ook jouw mogelijkheden of beperkingen zijn , het doel is om jou goed te voelen, vol levensenergie.
Je mag zijn wie je bent, in jouw natuur.
Dynamische oefeningen wisselen we af met passieve rustige houdingen.
Meditatie, Klank en muziek begeleiden ons in deze zachte yoga en dit alles in een ruimte waar aroma’s en edelstenen ons verwennen en uitnodigen.
Docent: Marion Demanet
Ik kom uit een heel sportief nest en studeerde af als leerkracht lichamelijke opvoeding. Als fanatieke competitiesportster in atletiek en klimmen ben ik vaak over grenzen gegaan met mijn lichaam, waardoor ik vele pijnen en lichamelijke klachten kreeg. Het was voor mij een ware zoektocht om, in alle respect, te vinden wat mijn lichaam écht nodig heeft. Meditatie, yoga , ontspanningsoefeningen en klank hebben mij enorm geholpen en die ervaring wil ik graag met jou delen.
 
Praktisch
Lessen gaan elke vrijdag door van 9u tot 10u15
Bijdrage per losse les: €11 of €5 bij je eerste proefles
Voordeel per reeks: 20% korting en een gegarandeerde plaats 🙂 (reeks start vanaf inschrijving tot en met juni, mogelijkheid met deze reeks te starten tot en met 1 mei)
Avondlessen op 17/4 of 28/5 om 19.30.
Er gaan ook regelmatig thema workshops door, kijk daarvoor in onze kalender.
 
Gratis proefles op vrijdag 22 maart, inschrijven noodzakelijk via info@yavanna.be

Kundalini Yoga

Kundalini yoga ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd is een hele oude traditie die van leraar op leraar werd doorgegeven. Tot Yogi Bhajan in de jaren zestig besloot deze yoga vorm naar het westen te brengen. Hij zag dat er heftige tijden waren en wou deze vorm delen om hoofd te bieden aan de uitdagingen van meer informatie, meer stress,… Het wordt ook de “householder” yoga genoemd. Je hebt veel eenvoudige sets die je op korte tijd terug meer vitaal doen voelen. Handig in drukke tijden. We laden ons op aan eeuwenoude wijsheden en ervaren er de helende kracht van. Het is de yoga van de ervaring, veel beter dan het uit te leggen is het ervaren en er zelf over oordelen! Voor mezelf en zovele anderen is kundalini yoga een schatkist om zachtheid en kracht, zijn en doen met mekaar te verbinden en meer vanuit je hart te leven.

Happiness is your birthright. Live it!

Yogi Bhajan

Wanneer:
woensdag 12 september tot 19 december (niet tijdens de herfstvakantie)
woensdag 16 januari tot 26 juni (tijdens de krokusvakantie, paasvakantie & op 1 mei is er geen les, 20 lessen in het totaal)

  • ochtend reeks: 9u00-10u15
  • avond reeks: 20u30-21u45

Prijs: Je betaalt 15 euro voor een losse les. Volg je de lessenreeks, dan krijg je 20% korting. Aansluiten kan op elk moment, het resterende lesgeld van de reeks wordt gerekend aan 12€ per les.
Locatie: Yavanna – Pastoor Bellonstraat 3, 3018 Leuven (Wijgmaal)
Inschrijven: call chat 0486/48.64.94 of email e-mail

[Yin _i=”1″ _address=”1″ /]