Aroma tips voor de zomer Graag geef ik jullie enkele snelle en eenvoudige aroma tips mee. Ik vind het zelf een enorme verrijking in mijn leven om steeds meer aan de slag te gaan met de kracht van de natuur. Zo heb ik nu ook de hydrolaten ontdekt. Wat een bijzondere kracht! Ik ga me er in verdiepen en deel er graag later meer over. Nu alvast enkele leuke tips met essentiële olie. Zoals je
Het wonderlijke Colour Correcting powder! Al het gedoe van make-up is er te veel aan voor mij. Ik heb het graag naturel, zonder veel gedoe. Ook heb ik lang rondgelopen met het idee dat het verkeerd was. Toch voel ik nu, straal ik ook graag voor een feestje. En Dr Hauschka komt met de oplossing voor mij:” Colour Correcting powder”. Gemakkelijk, natuurlijk, sprankelend en je hebt maar één ding nodig (geen 5 verschillende lagen om
Een bevestiging voor het creëren van een plek voor spirituele groei en heling Dankbaar en fier om deze titel van Top Rated salon 2018 in ontvangst te mogen nemen! We zijn al enkele jaren stevig aan het werk om een plek neer te zetten voor spiritualiteit en heling. Met deze titel erbij, is dit een bevestiging dat we daar steeds meer in beginnen te slagen! Het pad van zelfstandige is zeker geen evidentie voor ons

Transformatie van diepe pijnstukken

Het helen van de pijnstukken die in onze kern verweven zitten  Hier heb ik het over de diepste pijn, generaties lang doorgegeven. Ontstaan voordat er iets in deze materie was. Informatie die onze cellen zelf vorm geeft, ons lichaam vorm geeft. Hoe begin je dan aan deze transformatie? Ik ben hier om je te vertellen dat het moment nu is en altijd al was. We zijn klaar om deze diepe pijn waarmee we ons vereenzelvigen,

Lichtwerk, iets voor jou?

Lichtwerkers zijn de lichtdragers, ze houden de lichtenergie van deze planeet in balans en zijn naar de aarde gekomen om te helpen het naar een hoger niveau van bewustzijn te verschuiven. Lichtwerkers zijn zielen die ermee hebben ingestemd naar deze planeet te komen om deze plicht te vervullen. Ze zijn overeengekomen om deze vlam in hun ziel te dragen om de wereld te verlichten en te openen. Lichtwerkers zijn genezers, maar hoe ze ervoor kiezen