Soundhealing – klankbeleving

Dreamtime Soundscape – Helende muziek met Brecht Vastesaeger

diepe, helende ontspanning

Stel je voor; je ligt lekker ontspannen op een matrasje onder een deken en je hoeft even helemaal niets. Het komende uur is voor jou. Terwijl je zo ligt, laat je je meevoeren op de resonantie van de meest bijzondere klanken. Sommige instrumenten herken je, andere niet, langzaam verdwijnen je gedachten naar de achtergrond en geef je je over

aan het moment….en dan? kan de reis beginnen.
Deze klankreizen, staan voor een reis naar jezelf, naar jouw innerlijk. Je zal kennismaken met je intuitie, met je eigen karakter, je energie en je innerlijk licht.

Muziek beweegt jouw Levensenergie

De trillingen brengen jouw levensenergie in beweging en nodigen je uit tot een wezenlijk contact met jezelf. Je kunt ervan uit gaan dat je datgene zult ontvangen waar je voor open staat en/of dat wat nodig is voor jou in dit moment. De ervaring die volgt is uniek. De klanken kunnen diep en helend inwerken op je hart, lichaam en geest.

Dreamtime Soundscape in groep

Deze avond is in beperkte groep, maximum 10 deelnemers. We werken steeds rond een thema met kristalliggingen, zang, yoga, meditatie…  Er zijn matjes, dekentjes en kussens aanwezig. Als je graag nog iets extra van jezelf meebrengt, mag dat natuurlijk.

Kijk hier in onze kalender voor de volgende data.

Kostprijs: €20 per deelnemer – inschrijven via info@yavanna.be of 0493 50 30 53

Individuele soundhealing sessies

Deze sessie wordt helemaal op jouw afgestemd en werkt dan ook het diepste door. Een uur maakt Brecht muziek die speciaal voor jouw bestemd is.

Individuele sessie van 1 uur kost €50
Een duo sessie van 1 uur €85

Prijzen voor groepen op aanvraag

MUZIEKBELEVING VOOR KINDEREN

MUZIEKBELEVING KAN EEN UITWEG BIEDEN WANNEER GEVOELENS OF ERVARINGEN – WAAR GEEN WOORDEN VOOR ZIJN – JE BELETTEN OM JE GOED TE VOELEN.
Kinderen houden over het algemeen van muziek. Daarom kan het een plezierige ingang zijn om spelenderwijs aan bepaalde problematiek te werken. Muziekbeleving werkt op het verbeteren van zelfvertrouwen, het vergroten van de concentratie en ook biedt het vele mogelijkheden voor (nonverbale) communicatie. Het is absoluut een aanrader voor kinderen en jongeren met autisme of moeilijkheden.

Brecht werkt via improvisatie. De kinderen mogen lawaai maken met de instrumenten en uit het lawaai gaat Brecht door samenspel muziek maken.

Het is belangrijk om steeds tot op een zekere hoogte mee te gaan in de leefwereld van het kind. Hierdoor kan er contact gelegd worden en kan de energie van het kind aangevoeld worden en gaat Brecht op deze manier structuur aanbieden. Muziektherapie is zeer belangrijk voor alle kinderen en kan extra veel betekenen voor kinderen met autisme of moeilijkheden.

45 minuten €35

Door Brecht Vastesaeger

Contact: info@yavanna.be

Over Brecht

Brecht heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van muziek. Hij is gestart als drummer en brengt in essentie een heel stabiele muziek en energie waarop vloeiend en gemakkelijk verder gebouwd kan worden. Hierdoor weet hij zeer goed mensen bij hun eigen stabiele kern en kracht te brengen.  Zijn zoektocht naar ware mannelijke kracht heeft hem ook bij zijn zachtheid kunnen brengen waardoor hij een liefdevolle, ontspannen setting creëert.
Brecht  is zich de laatste 5 jaar gaan verdiepen  in instrumenten van over de hele wereld en de helende werking ervan. Hij heeft een enorme kennis en gave opgebouwd en het is zijn passie om jullie daarmee een prachtige sessie of avond te bezorgen.
Brecht heeft ook veel ervaring in het werken met kinderen. Hij is jarenlang leider geweest bij de scouts en heeft opleidingen gedaan in de orthopedagogie.