Sjamanistische soundhealing en klankreizen door Brecht Vastesaeger

DIEPE, HELENDE ONTSPANNING

Stel je voor; je ligt lekker ontspannen op een matrasje onder een deken en je hoeft even helemaal niets. Het komende uur is voor jou. Terwijl je zo ligt, laat je je meevoeren op de resonantie van de meest bijzondere klanken. Sommige instrumenten herken je, andere niet, langzaam verdwijnen je gedachten naar de achtergrond en geef je je over aan het moment….en dan? kan de reis beginnen.
Deze klankreizen, staan voor een reis naar jezelf, naar jouw innerlijk. Je zal kennismaken met je intuitie, met je eigen karakter, je energie en je innerlijk licht.

Boventoonzingen door Brecht in de St Michaels kapel Frankrijk ==>

MUZIEK BEWEEGT JOUW LEVENSENERGIE

De trillingen brengen jouw levensenergie in beweging en nodigen je uit tot een wezenlijk contact met jezelf. Je kunt ervan uit gaan dat je datgene zult ontvangen waar je voor open staat en/of dat wat nodig is voor jou in dit moment. De ervaring die volgt is uniek. De klanken kunnen diep en helend inwerken op je hart, lichaam en geest.

Bekijk hier een filmpje over de kracht van geluidstrillingen. In dit voorbeeld wordt geluid toegepast als hersenchirurgie.

Individuele Sjamanistische soundhealing 

Deze sessie wordt helemaal op jouw afgestemd en werkt heel diep door. Brecht werkt samen met de energie van spirit om jou een bevrijdende soundhealing te bezorgen. De klanken openen energetische blokkades en maken spieren en spanningen los. Een holistische manier om te helen en tot rust te komen.

Individuele sessie van 1 uur kost €55
Een duo sessie van 1,5 uur €90

Prijzen voor groepen op aanvraag (prijzen vanaf €90)

Over Brecht

Brecht heeft al meer dan 20 jaar ervaring als muzikant. Hij houdt het meest van het bespelen van de drum en etnische instrumenten zoals de mondharp, didgeridoo en ratels. Hij bouwt zijn eigen muziekinstrumenten en geeft ook allerlei workshops waarin hij deze passie heel graag deelt. Door zijn unieke combinatie aan kennis, ervaring en talent onderscheid hij zich van andere soundhealers. Je zal vooral veel aansluiting vinden bij Brecht als je op zoek bent naar mannelijke kracht in hartsverbinding en houdt van de energie van de natuurelementen.

Ritme is één van zijn grootste krachten. Hij brengt vanuit deze stabiele, ritmische kern een sterke veiligheid, draagkracht en steun. Dit geeft een ongedwongen en open ruimte voor heling. Hij weet zeer goed mensen bij hun eigen kern en kracht te brengen.

Al jaren verdiept Brecht zich in het pad van zijn ziel en hoe hij met zijn muziek, heling , liefde en rust kan brengen.  Steeds meer kan hij zijn ware mannelijke kracht in verbinding brengen met de energie van het hart waardoor hij op een liefdevolle manier heling brengt. Hij werkt graag met spirits van natuurelementen, dieren en instrumenten.

Brecht  is zich ook gaan verdiepen  in etnische instrumenten en de helende werking ervan. Hij heeft een enorme kennis en gave opgebouwd en het is zijn passie om jullie daarmee een prachtige sessie of avond te bezorgen.

Brecht heeft ook een prachtig talent in het werken met kinderen. Vanuit de ongedwongen, liefdevolle en veilige sfeer die hij creërt in combinatie met zijn gevoel voor muziek, is hij de ideale muziekcoach voor kinderen. Zijn ervaring haalt hij uit jarenlang leider geweest te zijn bij de scouts en opleidingen in de orthopedagogie.

Contacteer Brecht: 0497 07 62 92 of via brecht@yavanna.be