REGRESSIETHERAPIE

REGRESSIE – REÏNCARNATIE – VORIGE LEVENS THERAPIE

Bij een sessie regressietherapie  wordt er teruggegaan naar de oorzaak van een klacht of probleem.
Regressie betekent eigenlijk alleen maar: terug in de tijd. En ieder probleem is ergens ‘terug in de tijd’ begonnen,  heeft een oorsprong, een begin. Dit begin kan liggen in een situatie enkele maanden geleden, of in de vroege jeugd, of zelfs nog eerder. De oorsprong kan zelfs liggen in een vorig leven, waardoor regressietherapie zich verdiept tot reïncarnatietherapie. Met reïncarnatietherapie is het mogelijk je vorige levens te herinneren. Niet iedereen zal zover terug hoeven gaan, maar het kan dus wel. Tijdens dat teruggaan kan het gebeuren dat je teruggaat naar een andere tijd, cultuur of land wat niet direct herkenbaar is in dit leven.

Door gerichte vragen te stellen kan duidelijk worden dat we dan te maken hebben met een vorig leven. Op zich niet zo vreemd als je je realiseert dat herinneringen aan vorige levens in ons onderbewustzijn liggen opgeslagen. Dat is nu precies de plaats waar je naartoe gaat als je op zoek gaat naar de oorsprong van de reden waar je in je huidig leven last van hebt.

 

 

ENKELE VOORBEELDEN VAN ERVARINGEN UIT VORIGE LEVENS DIE JE PARTEN KUNNEN SPELEN ZIJN:

  • Onverwerkte sterfervaringen
  • Rang- en standsverschil
  • Oorlogstrauma’s – moeten vluchten
  • Onafgewerkt Karma
  • Rouwproces niet af kunnen maken
  • Verliezen van een gevecht
  • Ondergang van een beschaving

Regelmatig wordt me de vraag gesteld of je moet geloven in reïncarnatie. Daar kan ik heel kort in zijn: Nee. Het heeft niets met geloven te maken, als een vorig leven opkomt gebeurt dit meestal spontaan. Maar het kan ook gebeuren dat iemand al lang met het gevoel rondloopt dat iets met een vorig leven te maken heeft en dan manifesteert zich dat vanzelf.

De ladingen die opkomen worden behandeld gelijk als in een huidig leven. Dat kan dan door traumamassage, healings, herprogrammeren van het onderbewustzijn met psych-k of the love method…

Laatst werd me gevraagd of het noodzakelijk is om een probleem te hebben om terug te gaan naar een vorig leven. Dit is geen vereiste, nieuwsgierigheid kan ook aanleiding zijn om een vorig leven te verkennen. Ook dan zal er toch een bepaald inzicht komen wat toepasbaar is in het huidig leven.

PRAKTISCH

Deze therapieën worden gedaan door Jessica Nys en gaan door in Yavanna Wijgmaal. Jessica heeft 8 jaar ervaring als holistisch- en energetisch therapeut. Een  sessie duurt 1,5 uur en kost €90.
Deze sessie kan ook opgenomen in een totaal traject waarbij je een diepgaand en resultaat gericht proces aangaat. Meer info hier.
Je kan steeds een gratis kennismakingssessie aanvragen bij Jessica.