Massages

In Yavanna zijn we gespecialiseerd in het CREËREN van onstpanning, ruimte en rust.  Onze massages gebeuren met de grootste professionaliteit en kennis van zowel Westerse als Oosterse geneeskunde. We geven het woord relaxatie een nieuwe dimensie! welkom om ervan te komen genieten.

Boek je massage online in onze agenda:

 

* Ontspanningsmassage 1 uur €55

Onze relaxerende oliemassage verlost je van de spanning die het dagelijks leven met zich meebrengt. De warme olie zorgt voor een spontane ontspanning van je huid. En de gerichte, doeltreffende knedingen van onze masseuses werken diep door in je spieren. Een samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Resultaat? Je gaat als herboren weer naar huis.  1 uur €55

* Dieptemassage 1 uur €65

Stevig en diepgaand.

* Holistische massage  1 uur €55

Brengt lichaam en geest in balans.

* Intuïtieve massage 1 uur €55 – 1,5 uur €75

Met een zachte opbouw naar een (diepe) massage met drukpunttechnieken, strekkingen, schudtechnieken, bindweefselmassage, reiki… We voelen wat jouw lichaam nodig heeft!

 * Zwangerschapsmassage

Massage geeft direct verlichting bij pijn en ongemak. Door de massage ervaar je je zwangerschap bewuster, je voelt de signalen die je lichaam afgeeft beter en je voelt je rustiger. Daardoor kun je makkelijker ontspannen, ook tijdens de bevalling.
1 uur: 55 euro
1,5 uur: 75 euro


*** Zwangerschapsspecial ***
 Een heerlijke verwenning voor de toekomstige mama!

Zwangerschapsmassage van een uur  + reiniging van het gelaat + verzorgend of zuiverend masker + voet- of handmassage. 
Prijs: 70 euro

* Postnatale massage

Ontspanning op maat van de kersverse mama. 
Allerlei is mogelijk: massage op de kleding, in zijlig, met de baby erbij, met olie, aanleren van babymassage, yoga, losmaken van blokkades, ademhalingsoefeningen…

Duur: 60 minuten
Prijs: €50

* Duo-massage 

Kom gezellig samen relaxen. Ideaal onthaast-cadeau voor partner, mama, vriendin…

Duur: 1 uur
Prijs: €120 voor twee personen

=> Optie duo-zwangerschapsmassage

* Oorkaarstherapie

We maken het u lekker comfortabel. U hoeft zich niet uit te kleden en krijgt een dekentje ter beschikking tijdens de initïele hoofd-, nek- en oormassage en de daaropvolgende kaarstherapie. Daarna ogen dicht en relaxen maar!

Duur: 1 uur 
 Prijs: 45 euro

* Manuele lymfedrainage van het gelaat

Lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer optimaal te laten werken en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam.

Duur: 45 minuten Prijs: 40 euro