Aanbod aan massages

Voor onze massages gebruiken we altijd natuurlijke oliën en crèmes van de beste kwaliteit. Deze zijn vrij  van minerale oliën, parafine, parabenen, bewaarmiddelen of syntethische producten.

Ontspannings- massage

Heerlijke massage met warme olie die je helemaal tot rust brengt en losmaakt. Wij gebruiken enkel de beste natuurlijke oliën voor onze massages, vrij van parabenen en minerale oliën.

1 uur 60 euro
1,5 uur 85 euro

Door Karina

Boek nu!

Dieptemassage

Een stevige massage die de spieren diep los maakt. Aangeraden bij veel vastzittende spanning of voor sporters.

1 uur €65
1,5 uur €95

 

Door Karina

Zwangerschapsmassage

Een ontspannende massage tijdens je zwangerschap is erg heilzaam voor mama en baby. Het kan zelfs een positieve invloed hebben op de bevalling. Van harte welkom om te komen genieten van deze heerlijke rust en ontspanning. We zorgen voor op en top verwenning!

Wij gebruiken enkel de beste natuurlijke oliën voor onze massages, vrij van parabenen en minerale oliën. Dus je kan zeker zijn van gezonde producten voor jou en je baby!

Je bent ook altijd welkom samen met partner of vriendin om samen te komen genieten. Dan krijgen jullie gelijktijdig in dezelfde gezellige ruimte een massage.

1 uur 60 euro
1,5 uur 90 euro

Door Karina of Jessica

Traumamassage

Onverwerkte emoties kruipen in ons lichaam en zetten zich vast op bepaalde delen of organen. Hier ontstaan blokkades, de energie kan moeilijker stromen. We kijken hiernaar, maken los, luisteren naar wat vrijkomt.

Er wordt zowel zonder als met olie gewerkt.

1 uur €70
1,5 uur €95

Door Jessica

Voetreflexmassage

Een heerlijk ontspannende voetmassage met technieken uit de voetreflexologie die je voetjes helemaal losmaakt. Hierna loop je op wolkjes!

30 minuten €30

Shiatsu

Bij Shiatsu wordt er op de meridianen en het hele energiesysteem van de mens gewerkt. Blokkades worden losgemaakt. Het werkt herstellend, ontgiftend en ontspannend. Er wordt bovenop de kleding gewerkt.

1 uur €65
Door Jessica

Energetische massage

Een intuïtieve massage met energie oplading en ontlading. Invloeden van reiki, cranio-sacraal therapie en fascia therapie. Er wordt ook met lichtfrequentie olie of energetisch herstellende frequentie therapie gewerkt.

1 uur €65
1,5 uur €90

Door Karina

Aromamassage

Een heerlijk ontspannende massage met warme olie en etherische olie of lichtfrequentie olie afgestemd op de klant.

1 uur €65
1,5 uur €90

Door Karina