Marion Demanet

“Het is mijn wens om de mens via de unieke trilling van Bron, Klank en Natuur terug in contact te brengen met hun Essentie »

Soundhealing : Healing via klank en trilling, Stembevrijding en ontwikkeling.
Zelf ben ik al jaren met zang en muziek bezig en ik ontdekte dat klank heel belangrijk is om terug contact te maken met mijn innerlijke natuur. Trilling is de geneeskunde van de toekomst en klank en helende instrumenten brengen de mens terug naar zijn evenwicht. Stembevrijding : Doorheen vele levens heeft onze uniek stem haar ware kracht verloren. Dankzij stembevrijding kon ik zelf ervaren hoe de tedere kwetsbaarheid van mijn stem naar buiten kwam en ik zo mijn authentieke stem terugvond. Eens vrij gaat je echte levensenergie terug stromen en mag jij zijn die je bent. Het is fantastisch om mensen te mogen begeleiden in het zoeken naar hun unieke stem.

Natuur Healer : Intuitiëve Healing met Sound/Massage/ Etherische oliën/Edelstenen.Natuur is altijd heel wezenlijk voor mij geweest. Reeds als kind kon ik genieten van de bergen en de bijzondere eenvoud van een bloem, een plant, een plotse regenboog…
Toen ik op mijn levenspad de weg kwijt raakte heeft de natuur mij altijd terug gebracht en vanuit dankbaarheid wil ik graag mensen hierbij helpen. Planten, dieren, kristallen, stenen, bomen, ze zijn onze Natuurlijke healers en gedurende vele jaren ben ik mij gaan verdiepen in kruiden, aromatherapie en edelstenen. Massage is de ideale manier om het lichaam te herstellen in zijn kracht en dit in combinatie met etherische oliën en edelstenen.

Yoga en lichaamswerk

Als fantatieke sportster ben ik vaak over grenzen gegaan met mijn lichaam, waardoor ik vele pijnen en lichamelijke klachten kreeg. Het was voor mij een ware zoektocht om, in alle respect, te vinden wat mijn lichaam écht nodig heeft. Meditatie, yoga en lichaamswerk in de natuur hebben mij enorm geholpen en dit wil ik graag met jou delen.

Natuurfotografe

Sinds enkele jaren heb ik het eindeloos geluk om samen met mijn zieleman Werner de wereld rond te trekken en Natuurfoto’s te maken. Vele mensen worden geraakt door onze foto’s omdat zij het mooie van Moeder Aarde laten zien.

Opleiding

 

Basisopleiding

Regentaat Lichamelijke opvoeding – Biologie Leuven 2 jaar Kinesitherapie Sint-Lievenspoort Gent

Opleiding Natuurlijke geneeswijzen

Massage opleiding Kinesitherapie Natuurtherapeut/ Kinésiologie/Marcostherapie Fytotherapie Vita Fytea
Aromatherapie Aromalys

Nieuwetijds Teachings :

  • Steve Rother 2005-2007
  • Quest For Mastery Teacher Lord Michael* Ronna Star

Soundhealing Michele Averard

Kinderdanscoach Hartenmagie

Sjamanisme : Healer program at Zennergi