Kleur en stijladvies

Indigo door Sofie Hoebeeck

Een persoonlijk consult duurt ongeveer 1,5 – 2 uur en kost €70. Je kan tijdens het consult ook je eigen kleurenwaaier aankopen.

Kleur speelt een belangrijke rol in ons leven, elke kleur heeft een symbolische waarde en een uitwerking op onze psyche. Er is verband tussen ons eigen kleurtype en hoe we omgaan met emoties en weerstanden in ons leven. Juiste kleuren creeeren harmonie, je gaat stralen, een echte boost voor je zelfvertrouwen! Wil je stralen vanuit je hart, dan ben je aan het juiste adres!

Een kleuranalyse is een unieke investering in jezelf!

Kleuradvies |100€ – kleuradvies deluxe 120€|Duur: 1u30-2u

Met behulp van verschillende sets kleurdoeken bepaal ik jouw seizoenstype en jouw subtype. Deze analyse neemt ongeveer 1u30 in beslag en je krijgt een mooie kleurenwaaier mee met de kleuren die jou doen stralen.Tijdens een Deluxe analyse krijg je achteraf nog 30 min garderobeplanning.

Stijladvies |90€|Duur: 1u30

Wil je verder gaan dan voer ik ook een stijlanalyse uit. Dat houdt in dat ik jouw figuur analyseer, je beenderstructuur onder de loep neem en jouw de juiste tips geef om het beste uit jouw figuur te halen.

Combi:Kleur- en stijladvies|150€| duur: 2u-2u30

Je gaat niet met lege handen naar huis! Na een kleuranalyse krijg je een gepersonaliseerd kleurpasport. Na een stijlanalyse een beknopte samenvatting van hoe jij jouw figuur het best kan uitspelen.

Workshop Kleur!

Groep van max 7 personen

Welk kleurtype ben je? Welke kleur flatteert je?
Welke invloed heeft kleur op je hoe je voelt?

Bij kleuranalyse onderscheiden we vier types: het lente- en herfsttype, met een warme ondertoon, en het zomer- en wintertype, met een koele ondertoon. Maar hoe bepaal je dat? Met zilver en goud!

Tijdens deze workshop zal je ontdekken welke kleuren je doen stralen!
Een kleurrijke, leerrijke en inspirerende belevenis!

Meer informatie via info@indigo-by-sofie.be, 0476389768 en www.indigo-by-sofie.be.

 

Vrije Dansavond

Zin om alles even los te laten, jezelf in alle vrijheid te geven tijdens het dansen? Regelmatig dansen helpt je om meer in contact te komen met jezelf en je diepste gevoelens. Je zult voelen dat je kan groeien in je eigen kracht om uitdrukking te geven aan wat er in jou leeft.

Praktische informatie:
Voel je welkom voor een avond vrije dans, elke 4de vrijdag van de maand vanaf 19.45 – De dans start om 20.00 – Ik start met een rustig meditatiemoment– en sluit af met een kringmoment. Het duurt maximaal 2 uur. Na afloop, dus rond 22.00 uur, is er een tijd voor een theetje.

Een dansavond kost € 15 en is op de laatste vrijdag van de maand.
inschrijven en info via info@indigo-by-sofie.be