Individuele begeleiding – Lichaamstherapie – Shiatsu – Yoga – Live the Connection Coach – Reiki – Healing – Spirituele groei – Traumamassage – 5D healing
door therapeute Jessica Nys

Hallo, ik ben Jessica en ik ben vereerd een stukje met jou te mogen meelopen op jouw levensweg. Ik ben benieuwd naar het verhaal dat jij met jouw leven wil vertellen. Mijn doelstelling is jou de ruimte bieden om tot stilstand te komen, rust te nemen, aandachtig te zijn naar jezelf. Jouw verhaal is het uitgangspunt, jouw vragen en persoonlijke doelen bepalen het proces. Ik zal wat jij aangeeft vanuit een holistisch perspectief benaderen. We gaan samen op zoek naar de kern. Wat houdt je bezig, waar wil je aan werken, waar ervaar je blokkades. We kunnen werken vanuit verschillende ingangspoorten: het fysieke, emotionele, mentale of energetische. Allen bieden ze een weg naar jou welzijn.

Fier! Mijn behandelingen zijn
Top Rated verkozen! *****
Dankjewel!

Yavanna

Yavanna is een uitdrukking van mijn wens om jou de ruimte te geven die je zo gegund is. Gewoon even een halt, reflectie, focus op jou. De randvoorwaarden om tot integratie te komen. Weer terug naar je eigen kern. Hoe gaat het met jou? Wat is er aanwezig in jouw binnenwereld? Vanuit innerlijke rust en veiligheid kunnen we onszelf weer aanraken, kennen. En juist die kennis is wat ons weerbaar maakt zonder onze kwetsbaarheid te verbergen, ons vol zelfvertrouwen en overgave onze eigen weg laat gaan. Geen speelbal van de impulsen en vragen in de wereld om ons heen. Zijn. Niet in reactie, soms bezielde actie, volkomen zoals je bent, altijd in ontwikkeling, dicht bij jezelf.

Overtuigingen en bij jezelf blijven

Vanuit mijn ervaring begon het me op te vallen hoeveel boodschappen we dagelijks over onszelf ontvangen en aan onszelf geven. En vooral hoe onbewust veel van deze boodschappen zijn, terwijl ze wel tot overtuigingen en daarmee de basis van ons zelfbeeld en handelen worden. Taal speelt hierbij een belangrijke rol, het omschrijven en benoemen (wat zeker ook een belangrijke functie heeft) lijkt de overhand te hebben op het simpelweg toelaten en ervaren. Ons unieke vermogen om te onthouden, registreren, beredeneren houden ons heel erg in ons hoofd.
Met de hoeveelheid keuzes en informatie die we dagelijks te verwerken krijgen is het juist belangrijk om tijdig rust te creëren om te kunnen reflecteren, selecteren en integreren. Er is ruimte nodig om je bewust te zijn dat dingen iets met je doen en te onderzoeken wat ze met je doen zodat je kan kiezen OF je er iets mee wil.
Wanneer we veel in ons hoofd verblijven en overvol raken dan krijgen de dingen om ons heen het overgewicht, het wordt moeilijker om niet meegesleept te worden, je energie en aandacht niet te versnipperen, om bij jezelf te blijven. Net als een overbelast netwerk trager wordt en meer moeite heeft om haar kernprocessen uit te voeren zo raken wij ook overbelast door de veelheid aan indrukken, informatie, plannen, mogelijkheden en taken. We blijven continue opslaan, laag over laag, totdat het een chaos wordt.

Tijd nemen voor jou

Vanuit je kern, je essentie, ben je al de  mooiste en meest waardevolle persoon die je kan zijn. De kennis over die persoon is er al, het weten over wie je bent en wat je wil ook. Jouw kwaliteiten, talenten en doelen kunnen niet los van jou bestaan. Ze bevinden zich daarbinnen, onder lagen informatie en boodschappen, achter de warboel aan vragen uit je dagelijkse leven, achter de overtuiging dat je iemand moet worden, iets moet beheersen, aan de externe vraag moet kunnen voldoen. Die chaos is niet te beheersen, je kan wel besluiten wat je ermee doet. Hoeveel invloed mag ze in jouw leven hebben en hoeveel ervan hoort eigenlijk echt bij jou? De antwoorden hierop weet je al, ze dienen zich aan als dagelijkse stress en  knagende irritaties, gevoelens die onduidelijk blijven omdat je de bijbehorende vraag in jezelf nog niet hebt gehoord.
De paradox van het huidige tijdsbeeld is dat onze omgeving sneller veranderd dan wij zelf doen. Het vraagt om andere vaardigheden dan de vaardigheden die wij geleerd hebben. Juist te midden van eindeloze mogelijkheden vraagt het ons om minder te doen, het simpel te houden, niet meegesleept te raken. Het vraagt om het besef dat niet alles wat kan ook moet, dat we niets missen als we kwalitief kiezen en dan ook minder keuzestress hebben, maar dat we zelf de regie nemen door onze innerlijke prioriteiten, waarden en doelen helder te hebben. Kortom, de tijd nemen om eerst weer met onszelf bekend te raken.

Over mij

Sinds 2009 ben ik gestart met het bestuderen van allerlei lichaamstherapieën, coaching, chinese geneeskunde, healing, sjamanisme, reiki, shiatsu, yoga… Recenter ben ik bezig met het studeren en bestuderen van edelstenen en kristallen, aromatherapie, regressietherapie en Qigong.

Ik heet je heel graag welkom in mijn praktijk bij Yavanna. Afspraken maken kan door rechts van deze pagina op de ‘book online’ knop te klikken, via mail naar info@yavanna.beof 0493 50 30 53.

Warm welkom

Jessica Nys