Unieke verzorgingen 

Bij Yavanna gaan we voor de totaalervaring. We werken op de verschillende niveau’s van jouw zijn en kiezen voor de beste, meest pure en eerlijke producten. We zorgen voor een diepe, helende ontspanning en een bijzondere ervaring!

Het aanbod aan verzorgingen vinden jullie onderaan deze pagina.

Bijzondere ervaring

Voor de verzorgingen werken we met Dr. Hauschka. De beste combinatie van eerlijkheid, effectiviteit, kwaliteit en puurheid. Zoals in al onze behandelingen en sessies, werken we ook hier met energie, stenen en spirituele gidsen. Van ons ontvang je gegarandeerd een heel unieke verzorging! In een reis van geuren en sensaties zak je steeds dieper in een helende ontspanning. Aan jou om een nieuwe ervaring te komen ontdekken!

De kracht van Dr. Hauschka

De absolute troeven van Dr Hauschka: natuurlijke biodynamische ingrediënten, het constant streven naar evenwicht, antroposofisch gecreëerd, geselecteerde heilzame planten en een uniek
 behandelconcept.  Daarbij nog deze krachtige kernvisie: “De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.
 Dat is het unieke van Dr.Hauschka cosmetica.” Deze combinatie zorgt voor zeer hoogwaardige, unieke producten die iedere persoon die houdt van natuurlijk in balans zijn, zullen kunnen overtuigen!

De verschillende verzorgingen

RELAX BEAUTY 

Een compleet programma voor regeneratie van de huid en volledige ontspanning

Een heerlijk salie voetenbad, massage, hoofd- en nekrelaxatie en warme kompressen laten u diep ontspannen. Het is de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka.
Bijzonder in deze behandeling is de lymfestimulatie. Deze massage met penselen bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem.
Speciale homeopatische ampullen, een zuiverend masker, decolletémassage, gezichtspakking en dagverzorging maken de behandeling compleet.

Deze behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

120 minuten durende behandeling  €120

FEEL LIKE A GODDESS

De meest complete behandeling. Volledige verzorging zoals hieronder beschreven,  aangevuld met extra verwennerij en massage met een van de wonderlijke Dr.Hauschka bodyoliën. Voor een heerlijke en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

We starten met toekomen met een salie voetenbad. Je krijgt daarna massage, hoofd- en nekrelaxatie en warme kompressen die u u diep laten ontspannen. Het is de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka.
Bijzonder in deze behandeling is de lymfestimulatie. Deze massage met penselen bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem.
Speciale homeopatische ampullen, een zuiverend masker, decolletémassage, gezichtspakking en dagverzorging maken de behandeling compleet.

140 minuten durende behandeling € 140

BECOMING GRACE AND BEAUTY

Straal jouw wijsheid, kennis, levenskracht en prachtige vrouw zijn. Bewandel jouw pad van de priesteres in deze unieke  samenstelling van verzorging, heling en ontspanning. 
Kom meer in contact met je essentie, zak diep in jouw vrouw-zijn en voel er je kracht.  Laat je verzorgen op een energetisch-spirituele manier en wordt ontvankelijk voor de krachten van de aarde.

Je krijgt een volledige behandeling zoals in de Relax Beauty aangevuld met de verzorgingen voor de ouder wordende huid.

120 minuten durende behandeling €120

FEEL LIKE SPRING

De oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering en wanneer je extra power kan gebruiken.

Massage, warme kompressen, reiniging, lymfestimulatie, homeopatische ampullen, zuiverend masker, gezichtspakking. Vitaliserend en verfrissend
90 minuten durende behandeling €90

CLEAR ACTION

Het accent van deze behandeling ligt op de dieptereiniging en het normaliseren van de onzuivere huid. Mis je duidelijkheid? Stabiliteit? Zekerheid? Kom ontdekken wat ik voor je kan doen!

Massage, warme kompressen, reiniging, gezichtsdampbad, lymfestimulatie, homeopatische ampullen, zuiverend masker, gezichtspakking.

90 minuten durende behandeling €90

RAY OF LIGHT

Laat je stralen! Verzorging aangepast aan jou huidtype en noden van het moment. Kan je niet kiezen? Met deze zit je altijd goed!

Massage, warme kompressen, reiniging, lymfestimulatie, homeopatische ampullen, zuiverend masker, gezichtspakking.

90 minuten durende behandeling €90