KRISTAL-LEGGINGEN

Er zijn verschillende methodes voor edelsteen, of kristal-leggingen. De diepgang en het resultaat van een kristal-legging is voornamelijk afhankelijk van de ontwikkeling in eigen verlichtingsprocessen van de healer en de ontwikkeling en spelende thema’s bij van de cliënt.

Als kristalhealer-reader heb ik werkelijk contact met het wezen van de kristal (en mineralen) wereld, Moeder Aarde en het ontwikkelingsproces van de cliënt. Er kunnen dan intense en ongelofelijk mooie energieën binnen komen tijdens een dergelijke sessie. De kristallen, de cliënt en ikzelf zijn dan opgenomen in het Eenheidsbewustzijn.

Ik stel vast door contact met de kristallen en energetisch testen welke kristallen mee willen helpen bij de legging (een ruime keuze aanwezig). Er bestaan op dit niveau geen boekjesaanwijzingen meer, van dit kristal hoort bij dat chakra en die bij dit chakra. De kristallen nodigen zichzelf uit en weten wat ze zullen doen, ze werken volkomen samen met lichtwezens, het lichaam en het bewustzijn van de cliënt en met mij als healer. Ze vertellen zelf, hoe en waar en in welk patroon ze moeten liggen.

Kristal-leggingen kunnen daardoor heel diepgaand niveaus aanraken en openen. Het is nooit precies te zeggen wat er tijdens de legging gebeurt omdat dit voor iedereen anders ervaren kan worden.. Bereidheid, vertrouwen en open stellen van jezelf is eigenlijk wel het belangrijkste bij deze leggingen.

Via de kosmische intenties wordt de energie geleidt via de stenen en mijn energetisch lichaam zodat er een wisselwerking ontstaat en er mooie dingen (kunnen) gebeuren. De kristallen/stenen trillen oude stukken aan waarna het getransformeerd mag worden.

Bij een Kristal-legging wordt er zowel op je  etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische lichaam gewerkt. De kristallen ankeren je stevig in je lichaam waardoor hogere staten van bewustzijn binnen kunnen komen. Een kristallegging activeert je authentieke Zelf en je levensbestemming. Je baadt je in een energiebad van kristallen.

Daarnaast werk ik, als healer, soms met de handen op enige afstand van het lichaam in de auralagen en bij de chakra’s. Soms worden er ook plekken gemasseerd (traumamassage).
Na afloop leg ik uit wat ik bij je heb waargenomen, en waarom deze kristallen werden gekozen.
Dit geeft je nog meer inzichten in jezelf .

WAT JE KUNT VOELEN

Zelf kun je spierspanning, warmte, kou die loskomt, diepgaand in je lijf aanwezig zijn of energiegolven voelen. Soms moet je extra slikken als er nooit geuitte spanningen vrijkomen. Vaak voel je na afloop je lichter, beter in je lijf, harmonieus en liefdevol.

KLEDING

Het is beter natuurlijke, rustige en gemakkelijke kleding te dragen, zodat de energie van de stenen niet afzwakt door synthetische stoffen.

PRAKTISCH

Deze leggingen worden gedaan door Jessica Nys en gaan door in Yavanna Wijgmaal. Jessica heeft 8 jaar ervaring als holistisch- en energetisch therapeut. Een kristal-legging sessie duurt 1,5 uur en kost €90.
Deze sessie kan ook opgenomen in een totaal traject waarbij je een diepgaand en resultaat gericht proces aangaat. Meer info hier.

VOORBEELD VAN EEN EDELSTEENSTEENLEGGING