Soundhealing, instrumentenbouw
en workshops muziek
door Brecht Vastesaeger

Brecht heeft al meer dan 20 jaar ervaring als muzikant. Hij houdt het meest van het bespelen van de drum en etnische instrumenten zoals de mondharp, didgeridoo en ratels. Hij bouwt zijn eigen muziekinstrumenten en geeft ook allerlei workshops waarin hij deze passie heel graag deelt. Door zijn unieke combinatie aan kennis, ervaring en talent onderscheid hij zich van andere soundhealers. Je zal vooral veel aansluiting vinden bij Brecht als je op zoek bent naar mannelijke kracht in hartsverbinding en houdt van de energie van de natuurelementen.

Ritme is één van zijn grootste krachten. Hij brengt vanuit deze stabiele, ritmische kern een sterke veiligheid, draagkracht en steun. Dit geeft een ongedwongen en open ruimte voor heling. Hij weet zeer goed mensen bij hun eigen kern en kracht te brengen.

Al jaren verdiept Brecht zich in het pad van zijn ziel en hoe hij met zijn muziek, heling , liefde en rust kan brengen.  Steeds meer kan hij zijn ware mannelijke kracht in verbinding brengen met de energie van het hart waardoor hij op een liefdevolle manier heling brengt. Hij werkt graag met spirits van natuurelementen, dieren en instrumenten.

Brecht  is zich ook gaan verdiepen  in etnische instrumenten en de helende werking ervan. Hij heeft een enorme kennis en gave opgebouwd en het is zijn passie om jullie daarmee een prachtige sessie of avond te bezorgen.

Brecht heeft ook een prachtig talent in het werken met kinderen. Vanuit de ongedwongen, liefdevolle en veilige sfeer die hij creërt in combinatie met zijn gevoel voor muziek, is hij de ideale muziekcoach voor kinderen. Zijn ervaring haalt hij uit jarenlang leider geweest te zijn bij de scouts en opleidingen in de orthopedagogie.

Contacteer Brecht: 0497 07 62 92 of via brecht@yavanna.be