Spirituele verzorgingen

Spirituele Verzorgingen met de bijzondere producten van Dr.Hauschka

Voor de verzorgingen werk ik steeds met Dr Hauschka.
De beste combinatie van eerlijkheid, effectiviteit, kwaliteit en puurheid die ik al ben tegen gekomen.
Zoals in alle behandelingen en sessies  die ik geef, werk ik ook hier met energie, stenen en gidsen.
Van mij krijg je dus een unieke, spirituele verzorging!
Laat de intuïtie stromen, de inzichten komen en vooral ga diep relaxen!
Kom op het niveau van de volgende dimensie.
Ga in vertrouwen en ontvang.

* Over dr Hauschka:

De absolute troeven van Dr Hauschka: natuurlijke biodynamische ingrediënten, het constant streven naar evenwicht, antroposofisch gecreëerd, geselecteerde heilzame planten en een uniek
 behandelconcept.  Daarbij nog deze krachtige kernvisie: “De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.
 Dat is het unieke van Dr.Hauschka cosmetica.” Deze combinatie zorgt voor zeer hoogwaardige, unieke producten die iedere persoon die houdt van natuurlijk in balans zijn, zullen kunnen overtuigen!

De verschillende verzorgingen:

* Relax beauty 

Een compleet programma voor regeneratie van de huid en volledige ontspanning. Een heerlijk salie voetenbad, massage, hoofd- en nekrelaxatie en warme kompressen laten u diep ontspannen. Het is de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka.
Bijzonder in deze behandeling is de lymfestimulatie. Deze massage met penselen bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem.
Speciale homeopatische ampullen, een zuiverend masker, decolletémassage, gezichtspakking en dagverzorging maken de behandeling compleet.
Deze behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

120 minuten durende behandeling  €120

* Feel like a Goddess

De relax beauty behandeling zoals hierboven beschreven, aangevuld met extra verwennerij en massage met een van de Dr.Hauschka bodyoliën. Voor een heerlijke en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

140 minuten durende behandeling € 140

* Becoming grace and beauty

Ga mee voor ouder worden in stijl. Straal jouw wijsheid, kennis, levenskracht en prachtige vrouw zijn. Bewandel jouw pad van de priesteres in deze unieke  samenstelling van verzorging, heling en ontspanning. 
Kom meer in contact met je essentie, zak diep in jouw vrouw-zijn en voel er je kracht.  Laat je verzorgen op een energetisch-spirituele manier en wordt ontvankelijk voor de krachten van het ouder worden.

120 minuten durende behandeling €120

* Feel like Spring

De oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering en wanneer je extra power kan gebruiken.

90 minuten durende behandeling €90

* Clear Action

Het accent van deze behandeling ligt op de dieptereiniging en het normaliseren van de onzuivere huid. Mis je duidelijkheid? Stabiliteit? Zekerheid? Kom ontdekken wat ik voor je kan doen!

90 minuten durende behandeling €90

* Ray of light

Laat je stralen!

90 minuten durende behandeling €90

 

Button Dr. Hauschka erkend verkooppunt