YAVANNA HEEFT EEN RUIM AANBOD AAN BEHANDELINGEN EN INDIVIDUELE SESSIES

Bij Yavanna vind je diepgang en transformatie. In een warme zachtheid kom je in professionele handen helemaal tot rust. Bij hen vind je behandelingen met diepgang die je leven werkelijk in beweging brengen. Alles vanuit een holistische benadering en op individueel niveau afgestemd. Yavanna laat je de parel in jezelf ontdekken. Je transformeert er de stukken die je blokkeren om je innerlijke diamant te ervaren en te laten zien. We zien het grootste in jou!

Er is een heel gevarieerd aanbod om te ontdekken zoals shiatsu, yoga, fasciatherapie, lymfedrainage, soundhealing, meditatie en traumamassage. Daarnaast kun je er terecht voor therapie om emotionele, fysieke en energetische blokkades op te heffen. Je bent hier altijd in deskundige handen, zodat je echt even kunt ontspannen.

Altijd welkom om contact op te nemen via info@yavanna.be of 0493 50 30 53 voor een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie. Je kan deze ook rechtstreeks boeken in de online agenda hiernaast onder de ‘book online’ knop.

graag tot binnenkort

Yavanna, shine your light!