Werken met energie – Basistraining

Wil jij meer te weten komen over jouw leven? Het waarom? Het doel? Wil je het leven op een dieper niveau ervaren? In contact staan met je hoger weten, voelen, zien? En van hieruit een ver-rijkt en authentieker leven leiden? Dan kan het pad van energetisch werk zeker iets voor jou zijn!

We zijn veel meer dan enkel ons fysiek lichaam. In deze basistraining ontmoet en ervaar je je essentie. Je eigen wezen wordt op een dieper niveau verkend. Je komt sleutels en heling tegen op deze dag.

We doen allerlei praktische oefeningen om je jezelf ander niveau te laten ervaren en (verder) te ontdekken. We hebben het over het versterken, zuiveren, opladen, ontladen en beschermen van jouw energetisch veld en jouw hele wezen. Het begin dus van energiewerk.

Deze dag is ook ideaal voor mensen die merken dat ze hooggevoelig zijn, je leert om anders om te gaan met wat je voelt. Door de oefeningen te doen, leer je te kiezen wat je toelaat en wat niet.
Na deze basistraining (of gelijkaardige ervaring) kan je starten met de opleidingen Energetisch werker, Lichaamswerker of Meta Human.
Deze trainig gaat op verschillende data door. Kijk even in onze kalender voor de geplande momenten.
Lesgever: Jessica Nys