Kaart lezingen

We nemen een kijkje naar de belangrijkste thema’s in je leven aan de hand van orakelkaarten. Laat je verwonderen door de inzichten en steun die ze je kunnen geven. Deze kaartleggingen zijn een insteek om op een andere manier naar de thema’s te kijken en op deze manier voor meer diepgang en verheldering te zorgen.

Ik werk met orakelkaarten om je te helpen je hogere zelf tot uitdrukking te brengen, vanuit je hart te leven, je ware zelf te laten zien en om het rebelse dat je in je hebt te ontdekken. De sessies ondersteunen je om nee te zeggen tegen de stemmen van haat, en je liefde, de waarheid en je kracht op aarde tot uiting te brengen. Leef het leven zoals dat alleen voor jou is bedoeld!

Tijdens deze sessies kan het ook nodig blijken om andere methodes in te zetten om het thema of de vraagstelling nog helderder te maken. We kunnen dan opstellingen, regressietherapie, kristalleggingen, emotioneel stress release… of andere methodes inzetten. De kaarten zijn een poort en ondersteuning op jouw weg.

Ik gebruik hiervoor de methode aangeleerd door Doreen Virtue en Alana Fairchild.

 

PRAKTISCH

Deze readingen worden gedaan door Jessica Nys en gaan door in Yavanna Wijgmaal. Jessica heeft 8 jaar ervaring als holistisch- en energetisch therapeut. Een  sessie duurt 1 uur (65 euro) of 1,5 uur (90 euro).
Deze sessie kan ook opgenomen in een totaal traject waarbij je een diepgaand en resultaat gericht proces aangaat. Meer info hier.
Je kan steeds een gratis kennismakingssessie aanvragen bij Jessica.