Het aanbod van Jessica Nys:

Transformatiecoaching

Waar loop jij tegenaan? Of tegen wie? Welke patronen zijn aanwezig in je leven? Welke vastzittende overtuigingen? Emoties? Wat is jouw next level? We kijken er samen naar en zorgen met behulp van de Live the Connection methode, healings, traumamassage, channeling… dat jij je leven transformeert!

Traumamassage

Je organen en lichaam spreken voor je. Emoties en ervaringen worden erin opgeslagen. Door verschillende massagetechnieken, zowel Oosterese als Westerse, gaan we deze blokkades van vastzittende spanning en pijn losmaken. 

Shiatsu

Shiatsu is Japanse vingerdrukmassage. We werken op de energiebanen van het lichaam en gaan de energie laten stromen. In deze behandeling combineer ik vaak energetische therapie zoals cranio-sacraal, reiki en seiki. Ook Chinese orgaanmassage zet ik vaak in in combinatie met de shiatsu.

Channeling

Vanuit contact met spirits en multi dimensionale wezens wordt er informatie doorgegeven en worden vragen beantwoord.

De investering voor mijn sessies is €65 voor een uur, €90 voor 1,5 uur en €115 voor 2 uur. Graag 24u op voorhand verwittigen als een afspraak niet zou lukken. Anders wordt de afspraak aangerekend. Bij dringende gevallen de helft van de prijs.