Yavanna
Winkel

spirituele winkel voor lichaam en geest

Welkom in onze spirituele winkel

De winkel van Yavanna is een gezellige en vernieuwende plek waar je een persoonlijke collectie van de beste spirituele en helende producten ontdekt. Denk aan natuurlijke geneeskunde, etherische olieën, stenen, handgemaakte muziekinstrumenten, zero waste en nog zo veel meer. 

Snuister en beleef of vraag het team om persoonlijk advies en zij helpen je met plezier verder. 

Yavanna
Pastoor Bellonstraat 3
3018 Wijgmaal (Leuven)

Maandag tot zaterdag,
telkens van 13 tot 18u of op afspraak

Nuud_vegan_natuurlijke deo_yavanna

Mooie woorden

Samantha Van Wynsberghe

“Een bezoek bij Yavana is een totale belevenis. Je komt er binnen in een oase van rust en welzijn. Elk hoekje van de winkel opend je nieuwsgierigheid. Wierook, boeken, etherische oliën, klankschalen, stenen, kruidenthee, gemmotherapie…je vindt er alles wat je nodig hebt. Het hulpzame en vriendelijke team staat altijd voor je klaar. Vind je iets niet? Het kan allemaal besteld worden.”

Kristel Tuyls

“Het moment dat je bij Yavanna binnen komt waan je jezelf in een wereld van fantasie. Je wordt omringd door heerlijke geuren, allerlei eerlijke natuurlijke productjes in de wereld van spiritualiteit. Yavanna is mijn favoriete winkeltje om tot rust te komen!”

Martine Snijder

“Yavanna vind ik een heerlijke winkel met een prachtig aanbod van “voel je goed” artikelen. Uren kan ik hier spenderen. Heel fijn is het dat Jessica over elk product een boeiende uitleg kan geven – er is echt over nagedacht wat er in de winkel te koop wordt gezet.”

Chantal Van Herck

“Yavanna is voor mij een liefdevolle creatie, vol van oprechtheid, met overvloedige mogelijkheden, die ze willen delen met anderen. Hun pure natuurlijke producten beantwoorden volledig aan dat wat ik zoek en helpen me in het zorgen voor mezelf. Ook als thee-drinkster vind ik er mijn gading. DANK JE WEL voor al dat moois.” 

Martine Vermaelen

“Yavanna is een spirituele winkel waarin het heerlijk snuisteren is tussen de vele kleurrijke krachtsteentjes, orakelkaartjes, muziekinstrumenten, spirituele boeken, bachbloesems en nog zo veel meer. Zaakvoerster Jessica is een erg gedreven topvrouw die altijd klaarstaat om je te helpen of je nu vragen hebt over voeding, spirituele begeleiding, levensvisie enz. Een must-visit-and-you-will-enjoy!”

Annelies Declerck

“Ik maak graag tijd voor een bezoekje aan Yavanna. Het voelt steeds als een beetje opladen om daar in de winkel rond te snuisteren. Het kan zijn dat ik bewust iets ga halen om thuis of in de praktijk te gebruiken; en tegelijkertijd is het voor mij een plek om originele, verantwoorde cadeautjes te shoppen. Het fijne is dat je van Brecht, Karina of Jessica extra uitleg en advies krijgt.” 

Online shoppen

EM_effectieve microorganismen_Karina_Yavanna

Webshop

Weet je al wat je zoekt? Ontdek ons volledig assortiment 24/7 in de webshop of vraag even na of we het voor je kunnen bestellen.

Persoonlijk advies

Groeien tot de beste versie van jezelf is voor iedereen anders. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je een vraag?
Neem even contact op en we helpen je graag op weg.