Zuiveringskuur

Zuiver en vitaal de lente in met de Yavanna zuiveringskuur

Waarom ontgiften

Waarom ontgiften we in de lente? Tijdens de winter, door gebrek aan licht, mineralen en essentiële vetten, draait het ontgiftingssysteem van de lever op halve kracht. De gifstoffen die voor 90% vetoplosbaar zijn worden in onze vetdepots opgestapeld tot er betere tijden aanbreken. Deze zones zijn het vetweefsel, de gewrichtssmeerolie, de hersenen. Deze situatie van opslag van gifstoffen, is slechts korte tijd haalbaar. Signalen zijn moeheid, stijfheid in de gewrichten, ontstekingen, een verminderde weerstand, minder concentratie…

Wanneer je start met een goed opgebouwde en ondersteunde kuur ga je je al snel vitaal en fris voelen. Onze huid gaat er mooier en gladder uitzien, we verliezen wat kilootjes. Allemaal voordelen dus.

Lente-zuiveringskuur 2017: ons aanbod

We bieden jullie een toegankelijke, goed onderbouwde en vrij eenvoudige kuur aan met wekelijkse begeleiding en behandelingen.

Week 1  =>  startgesprek om de kuur zo goed mogelijk op jou af te stemmen: voeding, kruiden, berkensap…)

Week 2  => Manuele lymfedrainage met oorkaarstherapie

Week 3  => Dieptemassage

Week 4  => Shiatsu + afrondingsgesprek

De kuur inclusief berkensap of kruidendetox en de hierboven beschreven behandelingen kost €150. Je kan de kuur opstarten  tussen 8 en 22 maart. Neem contact oplet Jessica via info@yavanna.be of 0493 50 30 53.

De yogalessen tussen krokus en paasvakantie zijn ook allemaal gericht op zuivering en erg ondersteunend in dit proces.