Ben jij enthousiast over natuurlijke verzorging en geneeswijzen? Heb je kennis/interesse in de werking van stenen, aromatherapie, fytotherapie, sjamanisme, meditatie, yoga, energetisch werk? Wij zijn op zoek naar een student voor extra hulp tijdens de kerstperiode. 12 à 20 uur per week (bespreekbaar) periode van 6/12 tot en met 4/1 zowel in de winkel als op markten aanvullen en verkoop van producten ordelijk en proper houden van de winkel/stand zelfstandig kunnen werken enthousiasme, betrouwbaarheid en

Aroma tips voor de zomer Graag geef ik jullie enkele snelle en eenvoudige aroma tips mee. Ik vind het zelf een enorme verrijking in mijn leven om steeds meer aan de slag te gaan met de kracht van de natuur. Zo heb ik nu ook de hydrolaten ontdekt. Wat een bijzondere kracht! Ik ga me er in verdiepen en deel er graag later meer over. Nu alvast enkele leuke tips met essentiële olie. Zoals je
Het wonderlijke Colour Correcting powder! Al het gedoe van make-up is er te veel aan voor mij. Ik heb het graag naturel, zonder veel gedoe. Ook heb ik lang rondgelopen met het idee dat het verkeerd was. Toch voel ik nu, straal ik ook graag voor een feestje. En Dr Hauschka komt met de oplossing voor mij:” Colour Correcting powder”. Gemakkelijk, natuurlijk, sprankelend en je hebt maar één ding nodig (geen 5 verschillende lagen om
Een bevestiging voor het creëren van een plek voor spirituele groei en heling Dankbaar en fier om deze titel van Top Rated salon 2018 in ontvangst te mogen nemen! We zijn al enkele jaren stevig aan het werk om een plek neer te zetten voor spiritualiteit en heling. Met deze titel erbij, is dit een bevestiging dat we daar steeds meer in beginnen te slagen! Het pad van zelfstandige is zeker geen evidentie voor ons

Transformatie van diepe pijnstukken

Het helen van de pijnstukken die in onze kern verweven zitten  Hier heb ik het over de diepste pijn, generaties lang doorgegeven. Ontstaan voordat er iets in deze materie was. Informatie die onze cellen zelf vorm geeft, ons lichaam vorm geeft. Hoe begin je dan aan deze transformatie? Ik ben hier om je te vertellen dat het moment nu is en altijd al was. We zijn klaar om deze diepe pijn waarmee we ons vereenzelvigen,