Aanbod aan helende klanksessies

DIEPE, HELENDE ONTSPANNING

Stel je voor; je ligt lekker ontspannen op een matrasje onder een deken en je hoeft even helemaal niets. Het komende uur is voor jou. Terwijl je zo ligt, laat je je meevoeren op de resonantie van de meest bijzondere klanken. Sommige instrumenten herken je, andere niet, langzaam verdwijnen je gedachten naar de achtergrond en geef je je over aan het moment….en dan? kan de reis beginnen.
Deze klankreizen, staan voor een reis naar jezelf, naar jouw innerlijk. Je zal kennismaken met je intuitie, met je eigen karakter, je energie en je innerlijk licht.

Boventoonzingen door Brecht in de St Michaels kapel Frankrijk ==>

MUZIEK BEWEEGT JOUW LEVENSENERGIE

De trillingen brengen jouw levensenergie in beweging en nodigen je uit tot een wezenlijk contact met jezelf. Je kunt ervan uit gaan dat je datgene zult ontvangen waar je voor open staat en/of dat wat nodig is voor jou in dit moment. De ervaring die volgt is uniek. De klanken kunnen diep en helend inwerken op je hart, lichaam en geest.

Bekijk hier een filmpje over de kracht van geluidstrillingen. In dit voorbeeld wordt geluid toegepast als hersenchirurgie.

Helende klankreis in groep

Deze avond is in beperkte groep, maximum 10 deelnemers. Een heerlijk ontspan-moment waarbij de klanken je in vervoering brengen en helen. Er zijn matjes, dekentjes en kussens aanwezig. Als je graag nog iets extra van jezelf meebrengt, mag dat natuurlijk.

Kijk hier in onze kalender voor de volgende data.

Kostprijs: €15 per deelnemer – inschrijven via info@yavanna.be of 0493 50 30 53

Individuele soundhealing – klankschaaltherapie

Deze sessie wordt helemaal op jouw afgestemd en werkt dan ook het diepste door. De klanken openen energetische blokkades en maken spieren en spanningen los. Een holistische manier om te helen en tot rust te komen.

Individuele sessie van 1 uur kost €50
Een duo sessie van 1 uur €80

Prijzen voor groepen op aanvraag (prijzen vanaf €90)

Muziekbeleving voor kinderen

Muziek kan een uitweg bieden wanneer gevoelens of ervaringen  – waar moeilijk woorden voor zijn – je beletten om je goed te voelen.

Brecht maakt 45 minuten helemaal de ruimte voor het kind om zichzelf en zijn emoties te beleven via muziek. Hij stemt zich volledig af en volgt het kind in wat hij/zij het meeste nodig heeft. Dat kan gaan van pure relaxatie zoals klankschaaltherapie, verkenning van instrumenten, zachte klanken maken, samenspel of rauw geluid maken.

€35 per individuele sessie
€50 voor twee kinderen

Kinderfeestjes met muziek

Een super leuk, speels en leerrijk moment! Brecht heeft ervaring in verjaardagsfeestjes en klasmomenten om de kinderen een unieke en inspirerende ervaring te bezorgen!

Brecht laat de kinderen kennismaken met allerlei muziekinstrumenten, speelt samen met hen muziek en laat hen op het einde genieten van de helende klanken.

Prijzen hangen af van grote van de groep, afstand en duur van het project. Vanaf 60 euro. Het feestje kan ook in Yavanna doorgaan. Voor kindjes vanaf 2 jaar.

Kinderen en muziek

Kinderen houden over het algemeen van muziek. Daarom kan het een plezierige ingang zijn om spelenderwijs aan bepaalde problematiek te werken. Muziekbeleving werkt op het verbeteren van zelfvertrouwen, het vergroten van de concentratie en ook biedt het vele mogelijkheden voor (nonverbale) communicatie. Het is absoluut een aanrader voor kinderen en jongeren met autisme of moeilijkheden.

Brecht werkt via improvisatie. De kinderen mogen geluid maken met de instrumenten en uit de verschillende geluiden gaat Brecht door samenspel muziek maken.

Het is  belangrijk om steeds tot op een zekere hoogte mee te gaan in de leefwereld van het kind. Hierdoor kan er contact gelegd worden en kan de energie van het kind aangevoeld worden en gaat Brecht op deze manier structuur aanbieden. Muziektherapie is zeer waardevol voor alle kinderen en kan extra veel betekenen voor kinderen met autisme of moeilijkheden.

Over Brecht

Brecht heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van muziek. Hij is gestart als drummer en brengt in essentie een heel stabiele muziek en energie waarop vloeiend en gemakkelijk verder gebouwd kan worden. Hierdoor weet hij zeer goed mensen bij hun eigen stabiele kern en kracht te brengen. Hij verdiept zich al jaren in het pad van zijn ziel en hoe hij met zijn muziek, heling , liefde en rust kan brengen.  Steeds meer kan hij zijn ware mannelijke kracht in verbinding brengen met de energie van het hart waardoor hij op een liefdevolle manier heling brengt.
Brecht  is zich ook gaan verdiepen  in etnische instrumenten en de helende werking ervan. Hij heeft een enorme kennis en gave opgebouwd en het is zijn passie om jullie daarmee een prachtige sessie of avond te bezorgen.
Brecht heeft behoorlijk ervaring in het werken met kinderen. Hij heeft een gave om hen op hun gemak te stellen, hun vertrouwen te winnen en daardoor heling te bereiken. Zijn ervaring haalt hij uit jarenlang leider geweest te zijn bij de scouts en heeft opleidingen gedaan in de orthopedagogie.

Contacteer Brecht: 0497 07 62 92 of via info@yavanna.be