Sofie Hoebeeck

Ik ben Sofie en gediplomeerd kleur-stijl- en imagoconsulente. Zelf heb ik ondervonden dat kleuren je kracht en uitstraling geven in welke situatie dan ook in het leven.
Met Indigo styling wil ik kleur- en stijladvies met een bijzondere aandacht voor jouw persoonlijkheid  aanbieden. Vanuit mijn hart wil ik jullie laten stralen en jullie zelfvertrouwen een boost geven

Ik ga op een uiterst intuitieve en genuanceerde manier op zo
ek welke kleuren, kleding je precies nodig hebt om jouw natuurlijke kracht en schoonheid te versterken.

Naast  een kleur- en stijladvies, zoek ik samen met jou uit wat je persoonlijk wil uitdrukken. Indigo volgt je  gevoel en laat je hart stralen! It’s all about you!

Jouw lichaam is de poort voor je goddelijke essentie.

Ik krijg heel vaak volgende vragen op mij afgevuurd:Is dit een kleur voor mij? Sta ik goed in dit kleedje? Kan je me helpen bij het shoppen, ik haat het echt om te gaan shoppen?

Ik zie als styliste vaak prachtige vrouwen, die veel voor de wereld betekenen, maar nog worstelen met het accepteren van hun lichaam. Ze zoeken bevestiging, weten niet wat ze zelf mooi vinden en shoppen lijkt iets onoverkomelijk geworden…
Shoppen kan leuk worden als je weet waar jou kwaliteiten liggen, met welke kleuren jij kan stralen!

Styling gaat dieper dan je kleden met mooie kleding. Het gaat erom in vrede te leven met je eigen lichaam. Je mag er helemaal zijn zoals je bent. Je hebt jou unieke lichaam niet zomaar gekregen.
Jouw lichaam is de poort voor je goddelijke essentie. Als jij iets van jezelf afkeurt, bijvoorbeeld je buik, dan mag je er dus nog niet helemaal zijn van jezelf.

Wees lief voor jezelf en waardeer je lichaam!

Klik hier voor het aanbod van Sofie.

 info@indigo-by-sofie.be
 http://www.indigo-by-sofie.be/
Telefoon: 0476 38 97 68