Massages

Dagelijkse stress eist zijn tol: geknelde zenuwen, stramme spieren, die vervelende hoofdpijn… De oplossing ligt nochtans voor de hand. Elke inspanning vraagt om een uitgebreide ontspanning. En dat hebben we bij Yavanna goed begrepen.

Boek je massage online in onze agenda:

 

* Oliemassage 1 uur €55

Onze relaxerende oliemassage verlost je van de spanning die het dagelijks leven met zich meebrengt. De warme olie zorgt voor een spontane ontspanning van je huid. En de gerichte, doeltreffende knedingen van onze masseuses werken diep door in je spieren. Een samenspel van druk, warmte en wrijving stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Resultaat? Je gaat als herboren weer naar huis.  1 uur €55

* Intuïtieve massage 1 uur €50

We starten met een gesprekje om na te gaan wat nodig is en aandacht vraagt. Daarna gaan we over naar helende ontspanning en massage.

* Dieptemassage

Stevige en diepe massage van het lichaam. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan opgehoopte spanning en afvalstoffen in de spieren en weefsels.
Massage van de voeten, benen, rug, schouders, nek, handen en/of armen. Samenstelling naar keuze.

Duur:  60 min  / 90 min
Prijs: 65 euro / 90 euro

 * Zwangerschapsmassage

Massage geeft direct verlichting bij pijn en ongemak. Door de massage ervaar je je zwangerschap bewuster, je voelt de signalen die je lichaam afgeeft beter en je voelt je rustiger. Daardoor kun je makkelijker ontspannen, ook tijdens de bevalling.
1 uur: 55 euro
1,5 uur: 75 euro


*** Zwangerschapsspecial ***
 Een heerlijke verwenning voor de toekomstige mama!

Zwangerschapsmassage van een uur  + reiniging van het gelaat + verzorgend of zuiverend masker + voet- of handmassage. 
Prijs: 70 euro

* Postnatale massage

Ontspanning op maat van de kersverse mama. 
Allerlei is mogelijk: massage op de kleding, in zijlig, met de baby erbij, met olie, aanleren van babymassage, yoga, losmaken van blokkades, ademhalingsoefeningen…

Duur: 60 minuten
Prijs: €50

* Duo-massage 

Kom gezellig samen relaxen. Ideaal onthaast-cadeau voor partner, mama, vriendin…

Duur: 1 uur
Prijs: €110 voor twee personen

=> Optie duo-zwangerschapsmassage

* Oorkaarstherapie

We maken het u lekker comfortabel. U hoeft zich niet uit te kleden en krijgt een dekentje ter beschikking tijdens de initïele hoofd-, nek- en oormassage en de daaropvolgende kaarstherapie. Daarna ogen dicht en relaxen maar!

Duur: 1 uur 
 Prijs: 45 euro

* Manuele lymfedrainage van het gelaat

Lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer optimaal te laten werken en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam.

Duur: 45 minuten Prijs: 40 euro