Aanbod aan massages

Ontspannings- massage

Heerlijke massage met warme olie die je helemaal tot rust brengt en losmaakt. Wij gebruiken enkel de beste natuurlijke oliën voor onze massages, vrij van parabenen en minerale oliën.

1 uur 55 euro
1,5 uur 80 euro

Door Julie Zegers of Sarah De Nil

Boek nu!

Duo-massage

Zalig met z’n tweetjes ontspannen! Ontspannende massages met warme olie in dezelfde ruimte. Je kan ook van een duo massage komen genieten tijdens de zwangerschap!

1 uur 120 euro
1,5 uur 170 euro

Door Julie Zegers en/of Sarah De Nil en/of Jessica Nys

Zwangerschapsmassage

Een ontspannende massage tijdens je zwangerschap is erg heilzaam voor mama en baby. Het kan zelfs een positieve invloed hebben op de bevalling. Van harte welkom om te komen genieten van deze heerlijke rust en ontspanning. We zorgen voor op en top verwenning!

Wij gebruiken enkel de beste natuurlijke oliën voor onze massages, vrij van parabenen en minerale oliën. Dus je kan zeker zijn van gezonde producten voor jou en je baby!

Je bent ook altijd welkom samen met partner of vriendin om samen te komen genieten. Dan krijgen jullie gelijktijdig in dezelfde gezellige ruimte een massage.

1 uur 55 euro
1,5 uur 80 euro
duo massage 1 uur 120 euro

Door Julie Zegers, Sarah De Nil of Jessica Nys

Shiatsu

Bij Shiatsu wordt er op de meridianen en het hele energiesysteem van de mens gewerkt. Blokkades worden losgemaakt. Het werkt herstellend, ontgiftend en ontspannend.

Er wordt bovenop de kleding gewerkt.

1 uur €65

Door Jessica Nys

 

Dieptemassage

Een stevige massage die de spieren diep los maakt. Aangeraden bij veel vastzittende spanning of voor sporters.

1 uur €60
1,5 uur €90

 

Door Julie zeges of Sarah De Nil

Voetreflexmassage

Een heerlijk ontspannende voetmassage met technieken uit de voetreflexologie die je voetjes helemaal losmaakt. Hierna loop je op wolkjes!

30 minuten €30

Traumamassage

Onverwerkte emoties kruipen in ons lichaam en zetten zich vast op bepaalde delen of organen. Hier ontstaan blokkades, de energie kan moeilijker stromen. We kijken hiernaar, maken los, luisteren naar wat vrijkomt.

Er wordt zowel zonder als met olie gewerkt.

Welkom voor een eerste traumamassage van 1,5 uur voor 70 euro. Dit is een promo kennismakingsaanbod. 

Door Jessica Nys