Helende reis in het Katharenland

Gedragen en gesteund door de magische energie van het Katharenland, Occitanië in Frankrijk, nemen we een bijzondere reis die ons zal connecteren met een diepere vorm van liefde. We worden hierin begeleid door de helende energie van de inzichten en wijsheden van Maria Magdalena.

We laten pijnstukken los, maken ruimte binnen onszelf voor nieuwe energie en belevingen. We bezoeken een heel aantal krachtplaatsen die ons van de juiste informatie, energie en inzichten zullen voorzien om ons op een zachte, doch duidelijke manier te helen. We laten ons begeleiden door de inzichten en energie van Maria Magdalena. Zij brengt ons bij de innerlijke barrières die we voelen in onze mannelijke en vrouwelijke energie. Enerzijds de barière om vanuit verbinding en vanuit ons hart te leven. Anderzijds de begrenzingen die we kunnen ervaren om in onze kracht en onze waarde te staan. Het geloven in onszelf en er niets of niemand anders voor nodig hebben. Het komen vanuit kracht en oprecht zijn over wat we nu echt willen in het leven. Of gewoon gaan ontdekken wat het is wat we nu echt willen. We geraken verwijderd van onszelf door altijd te gaan zorgen voor anderen. Door onszelf telkens aan de kant te zetten, denken we een ‘goed’ mens te zijn, dat is ons zo geleerd.  Wat we niet geleerd hebben, is dat we op deze manier een negatieve onderstroom creëeren die onze relaties verziekt. Die er voor kan zorgen dat we ‘slachtoffers’ worden. Tijd dus om uit dit patroon te stappen!  

Deze thema’s worden verdiept en je krijgt de kans transformatie en heling toe te laten. We worden hierin begeleid door de vrouwelijke, helende energie van Maria Magdalena die maakt dat je proces zacht zal kunnen verlopen.

Om beter verbonden te kunnen zijn met de energieën, helderder te zijn en dus ook meer inzichten en heling te ontvangen, kiezen we ervoor zuivere voeding tot ons te nemen. Om tijdens de reis geen belasting te krijgen van detoxeffecten starten we met het afbouwen van suikers, vlees, koffie en alcohol twee weken voordat we vertrekken. Hierin wordt je door ons begeleid.

 

Programma en reisvoorstelling op volgende data:

zondag 20 januari 16u

vrijdag 15 maart 19u 

 

Praktische info

We verblijven op de prachtige plek van L’Assaladou in Nébias. Hier kan je zelf kiezen voor kamerverblijf, camping of chalet.

Eten is inbegrepen in de prijs. We zullen 1 tot 2 keer uit eten gaan.

We gaan werken met beurtenrollen voor ondersteuning in de keuken en om de gezamelijke ruimtes proper te houden.

Vervoer dien je zelf te regelen. Er kan afgesproken worden om samen te rijden en kosten te delen. Ook kan je met het vliegtuig of trein komen en kan er geregeld worden om afgehaald te worden.

Meer info en aanmelden voor een reisvoorstelling kan via info@yavanna.be.

Prijs voor de reis inclusief maaltijden, los van accomodatie, entree tickets van de monumenten, 2x uit eten gaan en vervoer  is 295 euro.

Vroegboekkorting tot 30/11 is 240 euro.