Verzorgingen – Dr.Hauschka

Verzorgingen met de bijzondere producten van Dr.Hauschka

Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek
behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept: “De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.
 Dat is het unieke van Dr.Hauschka cosmetica.”

* Klassieke  behandeling

Een compleet programma voor regeneratie van de huid en volledige ontspanning. Een kruidig voetenbad, massage van benen en armen, uitstrijken van de haren en warme kompressen laten u ontspannen en vormen de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka. Het hart van de behandeling is de lymfestimulatie. Deze massage met penselen bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. Speciale homeopatische ampullen, een zuiverend masker, decolletémassage, gezichtspakking, dagverzorging en eventueel een bescheiden make-up maken de behandeling compleet. Deze behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

120 minuten durende behandeling  €100

Onderstaande behandelingen zijn variaties op de klassieke Dr.Hauschka behandeling, waarbij het accent telkens ergens anders ligt.

* De luxe klassieke behandeling

: De klassieke Dr.Hauschka behandeling zoals hierboven beschreven, aangevuld met een rugmassage met een van de Dr.Hauschka bodyoliën. Voor een heerlijke en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

140 minuten durende behandeling € 120

* Luxe-verstevigende behandeling: 
De vermoeide, ouder wordende huid hervindt haar levendige jeugdige glans en stevigheid door de extra aandacht voor de reiniging, de lymfestimulering , de ogen en de hals en door de bindweefselversterkende huidconditioner ampullen.
Bij de rijpere huiden kunnen er voelbare en zichtbare verbeteringen bewerkstelligd worden door de combinatie van deze behandelingen en de verzorging met de geadviseerde Dr. Hauschka cosmetica thuis.

125 minuten durende behandeling €100

* Revitaliseringsbehandeling

: De oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering, zoals bij de wisseling van de jaargetijden.

90 minuten durende behandeling € 80

* Dr.Hauschka speciale behandeling voor de onzuivere acné huid
: Het accent van deze behandeling ligt op de dieptereiniging en het normaliseren van de huid.

60 minuten durende behandeling € 55

* Dr.Hauschka reinigingsbehandeling

: Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr.Hauschka Cosmetica, reinigt en verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint.

60 minuten durende behandeling € 55

 

Button Dr. Hauschka erkend verkooppunt