Anne Willaert – Coaching & Therapie

ANNE WILLAERT

Gestalt therapie – Psychotherapie

Individuele Coaching

Persoonlijke Groei

Voor jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen

  • Voor wie?

Soms zijn er momenten in je leven waarop je vastloopt, situaties waar je alleen niet uit geraakt. Je voelt je onzeker, bang, gespannen, je bent moe, slaapt niet meer goed, …

Het kan ook zijn dat je niet direct een ‘probleem’ ervaart maar dat je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, je ervaart een gebrek aan ‘zin’, aan energie, het leven heeft minder kleur maar je weet niet goed hoe dat komt. Je wil anders, beter, voller leven.

Ik kijk met jou naar je situatie, onderzoek samen met jou wat je verdrietig, verward, boos, angstig, maakt. Als je zelf niet goed weet wat er aan de hand is, gaan we hier samen naar op zoek.

Therapie is tijd nemen voor jezelf, tijd om stil te staan bij wat er nu gaande is in je leven en bij hoe jij ermee omgaat. We zoeken samen hoe je terug meer in contact met jezelf en met je omgeving kan komen.

We doen dit op een ervaringsgerichte manier: niet alleen door te praten maar ook door te voelen en stil te staan bij wat je waarneemt en lichamelijk ervaart.

Zo kom je terug in contact met jezelf en met je kracht en kan je je leven weer in handen nemen. Er komt terug meer beweging; je hebt terug meer energie en levensvreugde.

Hierbij heb ik veel aandacht voor een veilige omgeving waarin jij je kan uitspreken en laten zien en nieuwe ervaringen kan opdoen.

  • Wie ben ik?/Mijn achtergrond

Ik ben gestalttherapeut/psychotherapeut i.o. (IVC Kortrijk), coach en begeleider persoonlijke groei. Daarnaast ben ik master in de kinesitherapie en geef ik vorming en begeleiding. Wat mij aantrekt, is met mensen op weg gaan, en hen helpen om te groeien, vanuit de situaties die zich voordoen. Zodat ze meer voluit kunnen leven!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVAGT (Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie).

  • Je kan bij mij bijvoorbeeld terecht bij:

Gevoelens van angst en depressie, stress, vermoeidheid, weinig energie

Onzekerheid en laag zelfbeeld

Emotionele problemen

Vage lichamelijke klachten zonder duidelijke medische oorzaak

Contact- en relatieproblemen

Relatie met ouders of met kinderen – Opvoedingsvragen

Rouwverwerking

Vragen rond identiteit en zingeving

Belangrijke keuzes die je moet maken

  • Praktisch

We beginnen met een intakegesprek en bespreken daarin het gewenste traject.

Een sessie duurt 1 uur en kost 40€.

  • Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Anne Willaert: Gsm 0498-118784 – anne.willaert@scarlet.be