Masseurs gezocht

Yavanna is op zoek naar leuke collega’s om ons massage team uit te breiden!

pagina in opbouw

We zoeken mannen of vrouwen uit de nabije buurt van Wijgmaal die flexibel kunnen zijn in uren en op zelfstandige basis werken. Professionaliteit, verzorgd voorkomen en integriteit zijn vereisten. We werken in Yavanna steeds holistisch en in contact met het grotere geheel. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info via info@yavanna.be of 0493 50 30 53.

Een gedachte over “Masseurs gezocht

 1. bart reekmans schreef:

  Hallo, Yavanna,

  Ik ben Bart Reekmans en ken de winkel nog van toen ik in Wijgmaal woonde, 4 jaar geleden. Ik woonde in de Tassetstraat en later in de Casinolaan. Ik kwam soms voor groenten en brood in de winkel.

  Ik heb ervaring met traditionele Thai massage, northern style, de zachtere Thai massage style. Bangkok style is meer extreem, zeker voor westerlingen.
  In Thailand wordt Thai massage ook soms schertsend “Yoga for the lazy” people genoemd.
  Ik heb les gevolgd bij ITM school Chiang Mai en bij Sunschine Network massage school in Lahu village Thailand. Daarnaast heb ik nog onderhoudscursussen gevolgd bij ITM Berlin, een afdeling van ITM school Chiang Mai.
  Het is een meditatieve stretch style die de energiekanalen (weer) activeert en zo een mooie energieflow aanbiedt.

  Ik herinner me dat ik bij jullie in de winkel ooit de vraag gesteld heb of jullie een Thai massage masseur konden gebruiken. Moet in het jaar 2014 geweest zijn 😉

  Graag spreek ik af voor meer overleg.

  Groetjes,
  Bart
  0485600147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *